Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Wimpers verven


Mooie wimpers

Mooie donkere en lange wimpers; Wie wilt ze niet? Niet iedereen wordt geboren met lange donkere wimpers. Mooie wimpers bepalen voor een groot deel de oogopslag. Lichte wimperharen worden daarom vaak met mascara donker gemaakt, maar aan deze methode kleven veel nadelen.

Wimpers verven

Het verven van wimpers is een goede oplossing. Een voordeel ten opzichte van het gebruik van mascara is dat het niet uitloopt en geschikter is voor mensen met gevoelige ogen of mensen die lenzen dragen. Door de wimperhaartjes te verven worden uw wimpers voller en zullen uw ogen veel meer spreken. De kleur die wij gebruiken stemmen wij in overleg met u af op uw huidskleur en de kleur van uw haar. Te donker kan in sommige gevallen verkeerd uitpakken.

Altijd mooie ogen

Omdat de verf tot in de haarschubben doordringt kan een wimperhaar in de gehele lengte donkerder gemaakt worden. Lijkt het u niet heerlijk om al mooie ogen te hebben als u ’s ochtends wakker wordt? Met geverfde wimpers hoeft u niet eerst mascara aan te brengen. En wat dacht u van onbezorgd zwemmen of een bezoek brengen aan de sauna. Uw wimpers blijven er prachtig uitzien.

Hoe lang blijft de verf zitten?

Wimperharen groeien in groeifasen. Dat betekent dat nieuwe wimperharen na ongeveer een maand uitvallen en plaats maken voor nieuwe wimperharen. Dat is ook de termijn waarop u moet rekenen om uw wimpers opnieuw te laten verven.
Onder invloed van de zon en het zwemmen in chloorwater kan de verf wat minder lang zitten.

Prijslijst | Wimpers verven
Behandeling Minuten Prijs
Wimpers verven 20 € 27,50
Wimpers en wenkbrauwen verven 45 € 37,50

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu