Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Wenkbrauwen verven


Mooie donkere wenkbrauwen

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitdrukking van je gezicht. Mooie donkere wenkbrauwen laten je gezicht spreken en dat willen we allemaal wel. Maar niet iedereen heeft van zich zelf volle donkere wenkbrauwen. Voor mensen met lichte en dunne haartjes is het verven van de wenkbrauwen een oplossing.

De juiste kleur

Bij het verven van de haartjes van de wenkbrauwen is het belangrijk dat kleur van de verf wordt afgestemd op de huidskleur en de haarkleur. In de meeste gevallen wordt bruine verf toegepast of wordt een kleur gemengd om het gewenste resultaat te behalen. Als de verf wordt aangebracht blijft het enkele minuten zitten waarna het overtollige verf door de schoonheidsspecialiste wordt verwijderd. De verf is in die tijd in de haartjes getrokken en zal uw wenkbrauwen weer laten spreken. De kleur van de wenkbrauwen zal de eerste twee dagen na het verven wat donkerder zijn dan u misschien verwacht had. Dit is echter normaal. Binnen twee dagen hebben uw wenkbrauwen de gewenste kleur.

Hoe lang blijft het zitten?

De haartjes van uw wenkbrauwen groeien in zogenaamde groeifasen. Nieuwe haartjes blijven ongeveer een maand zitten voordat zij uitvallen en vervangen worden door nieuwe. Afhankelijk van de fase waarin een haartje zich bevindt, zal deze eerder of later uitvallen. Dat betekent dat de kleur van de geverfde wenkbrauwen langzaamaan zal verdwijnen en na ongeveer een maand geheel verdwenen is.

Invloeden op de kleur

Het verkleuren naar de oorspronkelijke kleur wordt versneld door invloeden van de zon en het zwemmen in chloorwater. Hiermee kan de kleur in de zomer wat sneller vervagen dan in de winter.

Prijslijst | Wenkbrauwen verven
Behandeling Minuten Prijs
Wenkbrauwen verven 30 € 25,00
Wimpers en wenkbrauwen verven 45 € 37,50

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu