Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Valmont


Het Valmont Concept

Al 30 jaar is Valmont een verzorgingslijn op zeer hoog niveau. Valmont heeft als hoofdbestanddelen DNA en RNA die ervoor zorgen dat de celdeling op gang komt; ook wel celtherapie genoemd. Met het ouder worden van de huid verloopt de celdeling steeds trager. Met de producten van Valmont krijgen de huidcellen de instructie om zich sneller te delen. Dit proces van huidvernieuwing vindt elke 28 dagen plaats, waarmee het huidverouderingsproces structureel wordt vertraagd. Het resultaat: een gezonde en frisse huid!

De Kracht van Zuiverheid

Valmont maakt gebruik van de natuurlijke kracht van het gletsjerwater waarmee haar producten worden verrijkt. Het gletsjerwater is exceptioneel zacht en heeft een zeer laag zoutgehalte. De hoge concentratie aan essentiële mineralen bevordert de cellulaire activiteit en geeft de huid een goede fysiologische balans. Valmont verfrist, geeft de huid glans, revitaliseert, hydrateert en geeft immense puurheid en zachtheid.

De ingrediënten

Valmont heeft de samenstelling van haar producten zorgvuldig gekozen. De belangrijkste zijn:

  • DNA en RNA: Zorgt voor het tegengaan van huidveroudering;

  • Calcium: Zorgt voor versterking van het membraan van de cel waarmee ook de werking van het RNA en DNA wordt versterkt. Calcium stimuleert hiermee de celdeling;

  • Collageen: Heeft een liftende, aanspannende en hydraterende werking;

  • Peptides: Deze zorgen voor het tegengaan van rimpels;

  • Natrium: Hydrateert en houdt het vocht vast. Natrium is daarbij een natuurlijk UV-filter en antioxydant;

  • Magnesium: geeft energie;

  • Pure plantenextracten: Deze zorgen voor verzorging van uw huid.


Valmont behandelingen

Om de weldaden van de Valmont producten te ervaren hebben wij verschillende Valmont schoonheidsbehandelingen. De schoonheidsbehandelingen zijn zorgvuldig samengesteld waardoor wij voor elk huidtype een passend ritueel hebben. Hieronder kunt u meer lezen over de gezichtsbehandelingen die wij aanbieden.

Prijslijst | Valmont Gezichtsbehandelingen
Behandeling Minuten Prijs
Valmont korte behandeling 30 € 45,00
Deze Valmont behandeling bestaat uit een reiniging met scrub, epileren, het aanbrengen van een masker en een verzorgende dagcreme.
Valmont Reinigende behandeling 60 € 80,00
De Valmont reinigende behandeling bestaat uit een reiniging, scrub, wenkbrauwen epileren, stomen, mee-eters verwijderen, het aanbrengen van een masker en tenslotte een verzorgende dagcreme.
Valmont Basis behandeling 75 € 92,00
De Valmont reinigende behandeling bestaat uit een reiniging, scrub, stomen, mee-eters verwijderen, een hoofd-, nek- en schoudermassage, het aanbrengen van een masker en tenslotte een verzorgende dagcreme.
Valmont Collageen behandeling 90 € 135,00
tijdelijk een behandeling met de Beauty Angel ter waarde van 25 euro cadeau
Zoals de Valmont basisbehandeling maar dan met een Collageenvliesmasker. Dit masker is zeer geschikt voor de zeer vochtarme verslapte, verouderde en/of gevoelige huid.
Valmont Collageen behandeling + ampullen 90 € 145,00
Zoals de Valmont Collageen behandeling maar nu met de aanvullende werkstoffen uit het ampul.>

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy

Bekijk alle beoordelingen

Menu