Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Striae behandeling

Helaas is er nog geen enkele behandeling die striae volledig kan verwijderen. Maar wij komen aardig in de buurt!

Het ontstaan van Striae

Striae is te herkennen aan de strepen die in de huid zijn ontstaan als gevolg van een snelle groei. Het bindweefsel wordt onderhuids verscheurd door te grote spanningen en leidt tot paarsrode strepen die na enige jaren in witte littekens overgaan.
Een bekend voorbeeld hiervan zijn de zigzaggende strepen op de buik van een vrouw tijdens haar zwangerschap. Striae kan echter ook voorkomen op borsten of bovenbenen wanneer deze sneller groeien dan de huid kan bijhouden.

De behandeling van striae

Striae, ook wel huidstriemen of stretch marks genoemd, behandelen wij bij Pour Tous met een gefractioneerde laser. Met de behandeling kunnen wij de oppervlakte van de huid aanzienlijk egaler maken en het contrast in de kleuren van de striae en de omringende huid sterk verminderen. Kortom: De huid wordt egaler waardoor de striae veel minder opvallend is.

Is de behandeling van striae pijnlijk ?

De behandeling is vrijwel pijnloos. Het voelt alsof er met elastiekjes tegen de huid van het te behandelen gebied worden geschoten.

Is de laserbehandeling van striae veilig?

De behandeling wordt uitgevoerd met de Erbiumlaser van Alma Lasers. Dit is een laser uit het topsegment die voorzien is van een Amerikaans FDA-keurmerk. Een FDA-keurmerk garandeert dat de laser veilig is.

Is de laserbehandeling voor striae voor iedereen geschikt?

De laserbehandeling is voor vrijwel iedereen geschikt. Er zijn een aantal contra indicaties die met u worden doorgenomen tijdens ons gratis intakegesprek. Hierin bespreken wij uw wensen en de uitvoering van de behandeling.

Hoeveel striae laseren behandelingen heb ik nodig ?

Gemiddeld zijn 2 tot 3 behandelingen noodzakelijk om het gewenste resultaat te behalen.


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu