Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Spider Naevus

Spinnenpootjes

Spider naevus, oftewel spinnetje is een uitstulping van een bloedvaatje. Het is te herkennen aan een rood bultje dat aan de oppervlakte van de huid zichtbaar is en van waaruit kleine haarvaatjes “uitwaaieren”. Ze komen het meest voor in het gezicht rondom de neus of ogen en ontsieren uw huid. Spider Naevus komt voor bij zowel mannen als vrouwen en bij alle leeftijden. De oorzaak van Spider Naevi is onbekend en in meeste gevallen ontstaan ze spontaan. Maar Spider Naevi zijn goed te behandelen!

De behandelmethoden

Wij hebben verschillende methoden om Spider Neavi te behandelen. Diathermie zetten wij in bij de behandeling van een enkele Spider Naevus. Gaat het om meerdere Spider Naevi dan zetten wij de Harmony IPL 540nm in.

IPL-behandeling voor Spider Naevus

Wijzetten de Harmony IPL 540nm in voor de behandeling van Spider Naevi. Dit IPL handstuk geeft een golflengte van 540nm die door de rode kleurstof van het bloed in de te behandelen haarvaatjes worden geabsorbeerd. Door de warmte die in de vaatjes ontstaat, verschrompelen deze. Het lichaam zal de behandelde haarvaatjes zelf opruimen en afvoeren. De behandeling van Spider Naevus is hiermee een zeer effectieve en veilige methode.

Diathermie voor alle huidtypen

Bij diathermie maken we gebruik van een apparaat dat hoogfrequente wisselstroom genereert en dat met behulp van een klein naaldje tegen het spinnetje wordt aangehouden. Door de warmte die heel lokaal wordt opgewekt verschrompelt het spinnetje. Het lichaam zal het spinnetje vervolgens op natuurlijke wijze opruimen.

Het resultaat

Na de behandeling gaat het lichaam aan het werk om de Spider Naevus te verwijderen. Dit proces duurt zo’n 1 tot 2 weken. In sommige gevallen is één behandeling voldoende. Wij houden echter 3-5 behandelingen aan als indicatie om de Spider Naevus geheel te verwijderen.


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu