Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Soprano ICE

 

Soprano ICE PLATINUM

Na onze primeur met de eerste Soprano ICE laser in de BeNeLux hebben we in Utrecht weer een primeur: De Soprano ICE PLATINUM.
De Soprano ICE Platinum is het neusje van de zalm op het gebied van definitief ontharen. Nog nooit was er een ontharingsapparaat dat zo effectief en veilig was en de behandeling tegelijkertijd zo comfortabel maakte.

3 TOP-golflengtes in 1 behandeling

De Soprano ICE was al een fantastische laser; de nieuwste PLATINUM-versie doet hier nog een schepje bovenop. De Soprano ICE PLATINUM combineert de ICE-technologie samen met 3 golflengten voor het mooiste resultaat:
• Alexandrite 755nm: om licht en dun haar aan te pakken
• Diodelaser 810nm: de meest effectieve golflengte voor donker haar
• ND:YAG laser 1064nm: voor donker en bij donkere huidtypen

De ALEX 755nm

De Alexandrite golflengte is een bekende in de wereld van de ontharing. Deze golflengte staat bekend om zijn effectieve werking bij licht gekleurde en dunne haartjes. Behandelingen met conventionele Alexandrite lasersystemen zijn echter pijnlijk gebleken. De Soprano ICE Platinum biedt hier echter een oplossing voor, zodat bijvoorbeeld ook de oppervlakkige kleine blonde haartjes op uw bovenlip of rond uw wenkbrauwen veilig, pijnloos en effectief behandeld kunnen worden.

De 810nm diodelaser

De 810nm golflengte kent u van ons Soprano ICE systeem en wordt in de ontharingswereld gezien als de gouden standaard. Met deze golflengte wordt de haarfollikel diep gepenetreerd. In combinatie met een hoog gemiddeld vermogen en een hoge pulsfrequentie van 10 pulsen per seconde is een comfortabele, effectieve en snelle behandeling mogelijk.

De ND:YAG 1064nm

De YAG staat bekend om zijn gematigde melanine absorptie. Hiermee is het uiterst geschikt voor behandeling van de donkere huid. De YAG laser dringt diep door in de haarfollikel waarmee dieper gelegen haren inclusief haarzakje kunnen worden aangepakt. De YAG 1064nm golflengte is hiermee zeer geschikt voor gebieden als de schaamstreek en oksels. De YAG zorgt ervoor dat een hogere temperatuur bereikt kan worden, omdat een grotere waterabsorptie wordt gegenereerd. Hiermee verbetert de laserbehandeling als geheel en wordt de meest effectieve ontharing bereikt.

Super koelend handstuk

Wat de Soprano ICE Platinum uniek maakt en een grote verbetering is ten opzichte van de Soprano XL is het extreem koelende handstuk. Hiermee wordt de huid comfortabel gekoeld, terwijl de haarzakjes dieper in de huid effectief opgewarmd kunnen worden. Het compleet nieuw ontwikkelde handstuk met saffieren tip koelt tot wel – 4 graden Celsius; Cooler ontharen bestaat niet!

Veilig ontharen met SHR

SHR kenden we al van de Soprano ICE. Deze gepatenteerde techniek is ook weer toegepast in de PLATINUM. De SHR techniek zorgt enerzijds voor een vrijwel pijnloze behandeling en anderzijds zorgt het voor een veilige behandeling van uw huid. In SHR-modus levert de Soprano ICE Platinum 10 pulsen per seconde op een laag energieniveau waarmee de haarzakjes langzaam opgewarmd worden; dus geen pijnlijke flitsen meer!

Oudere systemen maken gebruik van pulsen met hoge energie waarmee de huid beschadigd kan worden.
Door de combinatie van SHR en het extreem koelende handstuk kunnen ook donkere huidtypen veiliger en effectiever dan ooit behandeld worden. Met de Soprano ICE Platinum kunnen we zelfs een zomers gebruinde huid zonder problemen behandelen. Andere technieken zoals IPL en ELOS kunnen dit niet.

 

Ook zeer geschikt voor de donkere huid

Pour Tous betekent letterlijk: “voor iedereen” Dat geldt ook voor de Soprano ICE Platinum laserbehandeling. De laserbehandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Maar ook alle huidtypen kunnen behandeld worden. De Soprano ICE Platinum voldoet aan de strenge Amerikaanse FDA veiligheidsnormen. Of u nu een blanke of een donkere huid heeft, wij kunnen u definitief afhelpen van uw ongewenste haargroei.

Het resultaat

Vergeet de technieken zoals IPL en ELOS! Deze zijn pijnlijk en minder effectief. Met de Soprano ICE Platinum helpen wij u veilig en comfortabel van uw ongewenste haargroei af.

Veel gestelde vragen over definitief ontharen (FAQ)

Om u nog beter te informeren over definitief ontharen en in het bijzonder met de Soprano ICE Platinum, hebben wij een aantal veel gestelde vragen voor u beantwoord. Deze kunt u vinden op onze meest gestelde vragen-pagina


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu