Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

SkinPen

SkinPen


Wat is de SkinPen?

De SkinPen is de meest populaire microneedling behandeling tegen huidveroudering van dit moment. De SkinPen werd wat skeptisch ontvangen in de markt maar heeft zijn plek inmiddels veroverd door de prachtige resultaten die met deze behandeling zijn behaald. Pour Tous kon daarom niet achterblijven om deze behandeling te introduceren!

Hoe werkt de SkinPen?

De SkinPen werkt net als de DermaFrac met micronaaldjes. De naaldjes worden met een licht-trillende beweging in uw huid gebracht, waarmee microkanaaltjes in de huid worden gemaakt. Hierdoor wordt relatief diep in de huid een herstelproces op gang gebracht die de aanmaak van nieuw collageen en elastine activeert. Het resultaat is een steviger en vollere huid. Daarnaast zorgt het ervoor dat de huidteint egaler wordt; uw huid krijgt een nieuwe frisse boost!

Een consult vooraf

Voordat wij overgaan tot een behandeling wordt er altijd eerst een consult gedaan. Deze kunt u gratis boeken via onze online agenda rechtsonderin. Tijdens het consult zullen wij uw huid analyseren en de te verwachte resultaten bespreken. Ook zullen wij u advies geven over een goede voorbereiding op de behandeling voor het beste resultaat. Na het consult maken we een afspraak voor de eerste behandeling.

Wat kan ik van de behandeling verwachten?

De behandeling begint met de reiniging van uw huid. Na de reiniging wordt laagje Skinfuse Lift aangebracht, om uw huid tijdens de behandeling te beschermen tegen de wrijving. Op basis van een huidanalyse en het door u gewenste resultaat, wordt de behandeldiepte bepaald. Als de voorbereiding is afgerond zal de behandeling met de SkinPen worden uitgevoerd. Onze klanten ervaren de behandeling als prikkelend tot licht pijnlijk. Qua intensiviteit zit de SkinPen behandeling tussen onze Dermafrac en Pixel laserbehandeling in; waarbij de Pixel laserbehandeling de meest intensieve is.

Waarvoor zetten wij de SkinPen in ?

De SkinPen kunnen wij voor vrijwel alle wensen ten aanzien van huidverbetering inzetten, maar dit zijn de belangrijkste:

  • Fijne lijntjes

  • Grove huidstructuur / poriën

  • Pigmentvlekjes

  • Verslapte huid

  • Acné littekens

  • Doffe huid


Ben ik toonbaar na de behandeling?

De SkinpPen behandeling heeft een iets langere downtime dan de Dermafrac. Na behandeling met de SkinPen zal uw huid de eerste uren rood zijn. De roodheid is afhankelijk van de intensiteit waarmee behandeld is, maar zal na enkele uren verdwenen zijn. De huid zal na de behandeling wat droger aanvoelen en mogelijk wat prikkelend aanvoelen. Dat is normaal en zal afhankelijk van de behandelintensiteit met ca. 2 dagen sterk verminderd zijn. Ook zal uw huid enkele dagen na de behaandeling wat schilfering vertonen. Dat hoort erbij en betekent dat uh huid dode huidcellen afstoot omdat er nieuwe voor in de plaats zijn gekomen. Om uw huid na de behandeling te verzorgen en te beschermen, krijgt u van ons producten mee.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met tussenposen van ca. 4 weken.

Is behandeling met de SkinPen veilig?

Het system is ontwikkeld in Amerika en heeft diverse kwaliteits- en veiligheidstesten doorstaan. Het is het eerste microneedling systeem dat de strenge FDA-keuring in Amerika succesvol heeft doorlopen. Dus naast mooie resultaten ook de betrouwbaarheid en veiligheid voor uw huid! De behandeling wordt uitgevoerd door onze huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hiervoor een training hebben gevolgd.

Prijslijst | SkinPen
Behandeling Tijd Prijs
SkinPen behandeling gelaat 45 € 190,00
SkinPen behandeling gelaat pakket 3x 45 € 525,00
SkinPen behandeling gelaat, hals en decolleté 60 € 300,00
SkinPen behandeling gelaat, hals en decolleté pakket 3x 60 € 850,00

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu