Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Scrub & Rub


Body Scrub

Dagelijks verlies je duizenden huidcellen; Dat gebeurt vanzelf en daar hoef je in principe niets voor te doen. Het vernieuwingsproces gaat echter trager naarmate je ouder wordt. En door bijvoorbeeld luchtvervuiling worden extra huidcellen aangemaakt, waarmee de huid zichzelf kan ‘verstikken’. Door te scrubben help je je huid met het vernieuwingsproces en verwijder je de dode huidcellen veel sneller; Je huid blijft gezond en wordt weer glad en soepel.

De Body Scrub van Scrub & Rub bevat mineralen en dood zeezout dat is vermengd met natuurlijke olie met vitamine A en E. Je huid wordt hiermee ontdaan van dode huidcellen en ook meteen verzorgd. Dit maakt deze body Scrub een heel fijn product.

Body Butter

Heerlijk na een ontspannen bad of douche; de Body Butter van Scrub & Rub. De Body Butter bevat cacaoboter en cocos oliën en zorgt voor hydratatie, glans en huidbescherming.


Showerfoam

Heerlijk voor onder de douche. Deze gel verandert in een mousse zo gauw het met water in contact komt. Zo ontstaat een volle en romige textuur die heerlijk zacht aanvoelt op de huid. Een echte aanrader.


Fragrance Mist (10ml)

Deze parfums zijn ontwikkeld door parfumexperts en zijn in verschillende geuren verkrijgbaar. De parfums zijn verpakt in een handige verpakking en dus makkelijk mee te nemen. Probeer ze eens bij Pour Tous!

Beschikbaar in de volgende geuren:

Bliss : bevat Neroli olie
Magical : bevat Cactusvijg olie
Mystery : bevat Marula olie
Secret : bevat Monoi olie

Prijs

De producten van Scrub & Rub zijn heel interessant geprijsd en al vanaf 6 euro beschikbaar. Interessant voor jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te doen.


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu