Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Schaamstreek definitief ontharen

 

Ontharing schaamstreek

Uit onderzoek blijkt dat meer dan drie kwart van de vrouwen problemen heeft met ongewenste haargroei! De schaamstreek en de liezen wordt door 70% van de vrouwen genoemd als gebied waar zij de haartjes definitief verwijderd zouden hebben. Huidirritaties en ingegroeide haartjes door het scheren worden genoemd als belangrijkste redenen.

Tijdelijk haarvrij

Als u tijdelijk haarvrij wilt zijn, kunt u bij ons terecht om uw schaamstreek te laten harsen. Harsen doen wij met de nieuwste harssoorten die hoogwaardige bijenwas bevatten. Harsen is hiermee ook geschikt voor de vrouwen met een gevoelige huid. Maar wat als u nooit meer wilt scheren of harsen?

Nooit meer scheren!

Ook als u nooit meer wilt scheren of harsen hebben wij een oplossing. Wij zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in definitieve ontharing. Zo waren wij de eerste in Utrecht die deze behandeling uitvoerde, destijds nog met IPL. Inmiddels behandelen wij jaarlijks ruim 3000 vrouwen. Of u nu een donkere huidskleur hebt of een blanke; Wij zorgen ervoor dat u voor altijd een gladde en haarloze schaamstreek heeft.

Laserontharing

Definitieve ontharing van de schaamstreek doen wij met Soprano ICE PLATINUM laser. De huid wordt met lichtflitsen behandeld die de haarworteltjes op een veilige manier verwarmen. De warmte wordt geleidelijk door middel van het pigment in de haartjes ingebracht waardoor de haarzakjes worden vernietigd. Uit de behandelde haarzakjes zullen nooit meer nieuwe haartjes groeien.

De Soprano ICE PLATINUM

De Soprano ICE PLATINUM. Dit is de meest geavanceerde laser die er momenteel in de markt is. De Soprano ICE PLATINUM is de opvolger van de succesvolle Soprano ICE. Deze Soprano is de eerste laser die nagenoeg pijnloos en effectief definitief onthaart.

Meerdere behandelingen

Omdat de haartjes in verschillende fasen groeien, zijn meerdere behandelingen noodzakelijk om het gewenste resultaat te behalen. Één tot twee maanden na de behandeling gaan de haren uit de ‘slaapfase’ groeien. Wanneer de behandeling niet herhaald zou worden, zouden er nog steeds haartjes blijven groeien. Een schaamstreek definitief ontharen gebeurt in 4 tot 8 behandelingen.

Risico’s

De risico’s bij deze behandeling zijn te verwaarlozen. Uw huid wordt allereerst geanalyseerd tijdens het intake-gesprek. Tijdens dit gratis intake-gesprek nemen wij de contra-indicaties door en stellen wij vast of wij u veilig kunnen behandelen. Als dat het geval is wordt u behandeld met de meest geavanceerde ontharingslaser die er is: De Soprano ICE PLATINUM van Alma Lasers. Hier vindt u meer over de Soprano ICE PLATINUM.


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu