Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Rug definitief ontharen

 
Ook mannen kunnen bij ons terecht voor definitieve ontharing. Het aantal mannen dat onze praktijk weet te vinden is in de afgelopen 15 jaren met zo’n 30% gestegen. De gebieden die wij het meest bij mannen behandelen zijn de rug, de schouders en de borst.

Tijdelijk haar verwijderen

Als u uw rug tijdelijk haarvrij wilt hebben kunnen wij deze harsen. De hars die wij gebruiken bevat hoogwaardige bijenwas en plakt niet aan de huid. Hiermee is deze behandeling ook geschikt voor mannen met een gevoelige huid.

Nooit meer scheren!

Maar wij hebben ook een oplossing als u permanent van uw ongewenste haargroei af wilt. Ruim 25 jaar geleden introduceerden wij definitieve ontharing in Utrecht. Wij hebben inmiddels tienduizenden mensen succesvol behandeld, zowel mensen met een blanke huid als met een donkere huidskleur. Bij ons bent u in goede handen.

Laserontharing

Definitieve ontharing van de rug doen wij met onze Soprano ICE PLATINUM laser. De laser geeft lichtflitsen die de haarworteltjes op een veilige manier verwarmen. Door het unieke handstuk van onze diodelaser wordt de warmte geleidelijk in de haartjes gebracht, zodat deze heel gecontroleerd worden vernietigd. Het risico dat u hiermee loopt op verbranding van de huid is nihil. Tegelijkertijd zorgt deze behandelmethode ervoor dat de behandeling veel comfortabeler aanvoelt dan bijvoorbeeld IPL.

De Soprano ICE PLATINUM

De Soprano ICE PLATINUM laser is de opvolger van de succesvolle Soprano ICE. Het innovatieve handstuk van de Soprano ICE PLATINUM koelt tot wel -4 graden celcius. Cooler ontharen bestaat niet!

Meerdere behandelingen

Er zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Dat komt omdat de haartjes in verschillende fasen groeien. Haartjes kunnen alleen succesvol behandeld worden als deze in de groeifase zitten. Voor het beste resultaat wordt de behandeling van de rug elke 10-12 weken herhaald. Gemiddeld zijn 8 behandelingen noodzakelijk om het gewenste resultaat te behalen. Maar u bepaalt wanneer u tevreden bent.


Wat onze klanten vinden
9 / 10

Ik kom al jaren bij Pour Tous voor het harsen van mijn rug en mijn nek. Gezellige en vriendelijke dames! Ik had echter ook een flinke baardgroei die steeds hoger leek te groeien. De dames  

Lees meer
Bas
8 / 10

Ik had nogal wat haar op mijn schouders en mijn rug en ben hiervoor al 2 keer behandeld met IPL bij een schoonheidssalon in Amersfoort. Ik ben daar de eerste keer verbrand en ook de  

Lees meer
Michael

Bekijk alle beoordelingen

Menu