Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Rimpels verwijderen met laser

Wanneer we als mensen ouder worden, hoort er bij dit proces voor de meeste mensen ook het ontstaan van rimpels. Wat veel mensen niet weten, is dat er verschillende soorten rimpels zijn. Hieronder zullen we toelichten welke typen rimpels er zijn en waaraan u ze kunt herkennen.

1. Statische rimpels: Dit type rimpel is altijd te zien, ook als u niet lacht of boos kijkt en neutraal voor u uit kijkt.
2. Mimische rimpels: Dit type rimpel is niet altijd zichtbaar. Mimische rimpels worden zichtbaar bij gezichtsuitdrukkingen die bij emoties horen, zoals wanneer u lacht of wanneer u boos naar iemand kijkt.
3. Diepe groeven: Dit zijn rimpels die vaak zichtbaar zijn en ook dieper in het gezicht liggen.

Veel mensen ervaren het hebben van rimpels en hun ouder wordende huid als vervelend. Gelukkig is het mogelijk om hier iets aan te doen en kunt u uw huid jonger laten ogen. Bij Pour Tous helpen wij u hier graag mee. Wij kunnen uw huid helpen verjongen door gebruik te maken van onze fractional pixel laser. Dit type behandeling is bij ons de meest effectieve en meest populaire huidverjongingsbehandeling.

Hoe de fractional pixel laser werkt

De gefractioneerde laser is een behandeling welke licht op de huid schijnt. Het licht wordt door het water in uw huid opgenomen, waardoor er op een gecontroleerde wijze zogenaamde schadekolommen in uw huid gemaakt worden. Deze schadekolommen zijn voor uw huid het signaal om nieuwe elastine- en- collageenvezels aan te gaan maken. Hierdoor zal uw huid zichzelf van binnen naar buiten toe opnieuw structureren. U kunt dit zien als een natuurlijke genezing van een wond, maar dan voor uw rimpels. Tijdens het proces wordt er een kunstmatige en gecontroleerde wond gemaakt, welke uw huid op natuurlijke wijze zal herstellen. Gedurende dit proces zal u uw oude en beschadigde huid afstoten en zal uw huid een groot aantal elastine- en- collageenvezels gaan produceren. Het resultaat van de productie van deze vezels en het activeren van het natuurlijke herstelproces van uw huid, is een meer egale en strakke huid die jonger oogt.

Hoe wordt de behandeling met de fractional pixer laser uitgevoerd?

Wanneer u bij ons langskomt voor een behandeling met de gefractioneerde laser, zullen wij uw huid behandelen met een golflengte van 2940 nanometer. Deze laser maakt middels de laserstraal zeer kleine gaatjes in uw huid. Door dit proces worden de fibroblasten in uw huid gestimuleerd om elastine en collageen aan te gaan maken, waardoor uw huid verstevigd zal worden.

Voorafgaand aan uw behandeling

Voordat u bij ons langskomt voor uw laserbehandeling, is het belangrijk dat u minstens 4 weken geen gebruik maakt van de zon of zonnebank. Daarnaast adviseren wij u altijd zonnebrandcrème met UVB- én- UVA-bescherming te gebruiken. Verder is het belangrijk dat u geen medicatie gebruikt die overgevoeligheid voor zonlicht kan veroorzaken. Dit is van belang om een overreactie van uw huid te voorkomen. Uiteraard vindt vooraf aan de behandeling altijd een vrijblijvend en kosteloos consult plaats.

Na uw behandeling

Wanneer u de behandeling achter de rug heeft, zult u een paar dagen een rood verkleurde huid hebben en kunnen er korsten en oedeem (vochtophopingen) optreden. Uw huid kan deze dagen aanvoelen alsof deze verbrand is in de zon en kan er kwetsbaar en wat gezwollen uit zien. Na drie tot vijf dagen zullen de korstjes van uw huid af beginnen te vallen. Daarna kunt u weer make-up gebruiken om de roodheid (deze kan enkele weken aanhouden) op uw huid te camoufleren.

Plan nu uw consult in

Of u nu dertig of zestig jaar oud bent doet er niet toe. Ieder mens kan last krijgen van lachrimpels, kraaienpotjes of fronsrimpels. Binnen gemiddeld 3 tot 5 behandelingen zal onze laser uw huid zichtbaar verjongen. Gedurende het consult zullen we samen met u bekijken hoeveel behandelingen er nodig zijn, uiteraard is dit afhankelijk van uw persoonlijke wens. Onze huidspecialisten maken in overleg met u hiervoor een passend behandelplan.


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu