Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Reviews

Schrijf een Review


Merel

04-05-2018

Utrecht - Bikinilijn definitief ontharen
9 / 10

Het is er altijd heel schoon en het ziet er allemaal fris en prettig uit. Dat is natuurlijk extra fijn, omdat het gaat om een beautysalon. Ook hebben de werkneemsters veel verstand. Ik heb twee  

Lees meer
Marijana

03-05-2018

Utrecht - Oksels definitief ontharen
9 / 10

I went to this salon for the IPL hair removal (armpits). I chose them based on internet reviews, and I wasn’t disappointed. This is a very professional and pleasant salon in a beautiful old house  

Lees meer
Barbara

27-12-2017

Utrecht - Pixel Perfect Huidverjonging
10 / 10

Intake door huidtherapeut. Behandeling door huidtherapeut maar ook twee keer door een ervaren schoonheidsspecialist. Erg tevreden over het resultaat. Wat ik gehoopt en verwacht had. Verbeterpunten Niet altijd makkelijk om afspraak te maken als je  

Lees meer
Esther

08-03-2015

Houten - Laserontharing
9 / 10

Lisette vroeg mij om over mijn ervaringen met de Soprano ICE te schrijven en dat wilde ik graag. Ik ben namelijk erg tevreden over Pour Tous en over de laser behandeling die ik heb ondergaan  

Lees meer
Leonie

07-11-2014

Zeist - Pixel Perfect Huidverjonging
9 / 10

Ik ben erg zuinig op mijn huid en ging voorheen naar een kliniek in Hilversum om mijn gezicht en hals te laten behandelen. Ik heb daar onder andere een TCA Peeling gehad en twee laserbehandelingen  

Lees meer
Willy

12-06-2014

De Meern - Valmont
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Charlotte

07-04-2014

Utrecht - Definitief ontharen
8 / 10

Omdat ik het scheren van mijn oksels beu was heb ik mij verdiept in definitieve ontharing. Wat is hier enorm veel over te vinden op internet. En allemaal erg onoverzichtelijk. Ik heb daarom wat klinieken  

Lees meer
Natasja

02-04-2014

Utrecht - Decléor
9 / 10

Behandeling: Decleor gezichtsbehandeling en definitief ontharen Ik ben nu 10 jaar klant bij Pour Tous en dat zegt voldoende denk ik! De sfeer in de salon is goed, de schoonheidsspecialistes zijn heel vriendelijk en goed  

Lees meer
Tineke

31-03-2014

Utrecht - Elektrisch ontharen
8 / 10

Behandelingen: onder andere elektrisch ontharen, gezichtsbehandeling Decléor met rugmassage De pluspunten van Pour Tous: Pour Tous gaat altijd goed mee met haar tijd en volgt alle ontwikkelingen – waaronder qua technische apparaten en dergelijke –  

Lees meer
Jacqueline

23-03-2014

Utrecht - Pixel Perfect Huidverjonging
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer


Menu