Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken
Jacqueline

23-03-2014

Utrecht - Pixel Perfect Huidverjonging
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien.
Juliette neemt rustig de tijd om alles uit te leggen. Wat het voor een behandeling is,hoe het werkt,en het alle belangrijkste wat het voor de huid doet. Ik heb nu 2 behandelingen gehad en ben nu al super blij met het resultaat. Heb een pakketje van 3 gekocht omdat Juliette daar een leuke en aantrekkelijke korting op gaf. Ik heb nu dus nog 1 behandeling te gaan,maar ben nu al helemaal gelukkig met het resultaat. Het word bij de derde keer dus alleen nog maar mooie. Er moeten 4 weken tussen zitten om de huid te laten herstellen en de behandeling goed z.n werk te laten doen heel begrijpelijk,maar ik zou het liefst iedere week gaan omdat ik niet kan wachten op het eindresultaat. Hier wordt een mens toch echt heel gelukkig van.
HELEMAAL SUPER.

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Bekijk Pixel Perfect Huidverjonging
Menu