Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Permanente
Make-Up

permanente make-up


Uw make-up zit altijd goed

Heeft u geen zin om elke ochtend tijd aan uw make-up te besteden? Wilt u tijdens het zwemmen, sporten of sauna ook verzorgd eruit zien? Wilt u dat uw make-up altijd goed en op zijn plaats zit? Dan is Permanente Make-up dé oplossing voor u.

Hoe werkt Permanente Make-up?

Wij brengen de Permanente Make-up aan met een zeer modern, geavanceerd en veilig apparaat. Het apparaat werkt op de millimeter nauwkeurig en onze pigmenten van Ecuri, zijn goedgekeurd, hypo-allergeen en geven een heel natuurlijk resultaat.

Hoe lang blijft Permanente Make-up zichtbaar?

Bij het aanbrengen van de Permanente Make-up wordt voorkomen dat het kleurpigment te diep in de huid wordt ingebracht. Door celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht, zal de pigmentatiekleur heel langzaam vervagen. De kleur zal 3 tot 5 jaar duidelijk zichtbaar blijven en afhankelijk van het huidtype soms wel 7 tot 10 jaar.

Waar kan Permanente Make-up worden toegepast?

U kunt Permanente Make-up toepassen op verschillende gebieden. Denk hierbij onder andere aan:

  • Eyeliner boven

  • Eyeliner onder

  • Wenkbrauwen

Prijslijst | Permanente Make-Up
Behandeling Minuten Prijs
Eyeliner boven 60 € 170,00
Eyeliner onder 60 € 150,00
Eyeliner boven en onder 75 € 270,00
Wenkbrauwen 90 € 270,00
prijzen zijn inclusief nabehandeling

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu