Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Pedicure

 

Pedicure voor verschillende voetproblemen

Wij hebben bij Pour Tous pedicures in dienst die u kunnen helpen met verschillende voetproblemen. De meest voorkomende voetproblemen die wij behandelen zijn:

  • een droge huid met kloven op de hiel

  • een branderig gevoel bij het lopen

  • ingegroeide of kromgegroeide nagels

  • pijnlijke eeltplekken in combinatie met likdoorns

  • kalknagels (mycose)


Een pedicure voor u?

Bent u bekend met bovenstaande problemen, dan is het zeer zeker aan te raden om een afspraak te maken voor een pedicure behandeling.

Hoe verloopt een pedicurebehandeling:

Tijdens de pedicurebehandeling wordt allereerst uw huid en de nagels van uw voeten beoordeeld. In overleg met u wordt de geadviseerde behandeling besproken. De voeten worden vervolgens gedesinfecteerd om zorg te dragen voor optimale hygiëne. Vervolgens zal de pedicure het eelt of de likdoorns verwijderen. De nagels worden op de juiste manier geknipt en de nagelplaten worden gepolijst. Als aanvulling kunt u een ontspannende voetmassage boeken.

Kalknagels behandelen

Kalknagels behandelen wij met onze zeer effectieve laser. Voor meer informatie over deze laserbehandeling verwijzen wij u naar onze pagina over kalknagels laseren

Voetverzorging helpt u bij sporten

Bij sporten is een goede conditie van groot belang. Voeten spelen daarbij een belangrijke rol. Niet alleen bij voetbal en loopsporten, maar bij vrijwel alle takken van sport. Iedere beweging komt tot stand door een samenspel van botten, spieren en zenuwen. Een voetverzorging met voetmassage zal u hier zeker bij helpen.

Volledige verzorging

Voor een volledige voetverzorging kunt u een afspraak maken voor onze basis-voetverzorging. Of u kiest voor de voetverzorging met dezelfde basis inclusief een overheerlijke voetmassage en lakken met de producten van Jane Iredale.

Prijslijst | Pedicure behandeling
Behandeling Minuten Prijs
Pedicure likdoorn/ingegroeide nagel 15 € 22,00
Pedicure basis (exclusief lakken) 30 € 37,50
Pedicure uitgebreid (inclusief lakken of massage) 45 € 59,00
Pedicure inclusief voetmassage en lakken 45 € 76,00

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu