Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Over Ons

Al 30 jaar een vertrouwd gezicht in Utrecht

Al vanaf januari 1989 is Pour Tous gevestigd in de wijk Buiten Wittevrouwen in Utrecht, waar we zijn begonnen als schoonheidssalon. Wij richtten ons de eerste jaren vooral op huidverzorging en specialiseerden ons al vrij snel in ontharing. Inmiddels is Pour Tous een toonaangevende praktijk op het gebied van definitieve ontharing en huidverbetering.

Innovatieve technieken

Op het gebied van definitieve ontharing heeft Pour Tous in Utrecht altijd het voortouw genomen. Zo introduceerden wij in 1998 definitief ontharen in Utrecht. Toen nog met IPL dat voor die tijd vrij uniek was. Begin 2013 waren wij de eerste praktijk in de Benelux die de Soprano ICE diodelaser van Alma Lasers in gebruik mocht nemen; Het neusje van de zalm op het gebied van laserontharing. In datzelfde jaar hebben wij het Harmony XL laserplatform in gebruik genomen. Een zeer veilig en effectief apparaat waarmee cosmetische behandelingen op een comfortabele wijze kunnen worden uitgevoerd. Door zeer scherpe prijzen te hanteren proberen wij met dit laserplatform professionele laserbehandelingen bereikbaar te maken voor iedereen.

Traditionele schoonheidsbehandelingen

Maar u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor traditionele schoonheidsbehandelingen. Wij hebben onze productlijnen zorgvuldig geselecteerd en op elkaar afgestemd zodat we voor elk huidtype een passende behandeling hebben.

Ervaren team

Pour Tous bestaat uit een team van 7 dames die met verschillende achtergronden en specialisaties op hoog niveau een grote diversiteit aan behandelingen uitvoeren; Schoonheidsspecialistes met specialisaties zoals acné en elektrisch ontharen. Gediplomeerde Pedicures en BIG geregistreerde Huidtherapeuten maken ons team compleet.

Branche organisaties

Zoals u van elke professionele praktijk mag verwachten is ook Pour Tous aangesloten bij ANBOS, dé brancheorganisatie voor schoonheidsspecialist en schoonheidssalon. Onze Huidtherapeuten zijn ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten.


Menu