Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Ooglift – Ooglidverstrakking

 

Laserbehandeling voor de oogleden

Heeft u last van verslapte oogleden en hangen ze een beetje? Vindt u een chirurgische ooglidcorrectie te ingrijpend? Wij hebben de oplossing voor u: de Erbium Pixel laser.

Huidveroudering; heel normaal

Een van de kenmerken van het ouder worden is dat wij allemaal te maken krijgen met de afnemende elasticiteit van de huid. Dit natuurlijke proces is vooral storend bij de oogleden en veroorzaakt vaak verminderd zicht en vermoeide ogen. Een ooglift of ooglidverstrakking kan de oplossing zijn voor u. Bij Pour Tous voeren wij de ooglidverstrakking uit zonder chirurgische ingreep. Wij maken gebruik van een gefractioneerde Erbium Pixel laser waarmee wij de verslapte huid aanzetten tot de aanmaak van nieuw collageen en de huid nieuw leven inblazen. Het proces wordt ook wel huidverjonging door huidvernieuwing genoemd.

De Erbium pixel laser

De gefractioneerde Erbium Pixel laser die wij gebruiken, schiet minuscule gaatjes in de huid die het weefsel verwarmt. Hiermee worden de fibroblasten geactiveerd en wordt versneld nieuw collageen aangemaakt. De behandeling heeft een relatief korte herstelperiode van ca. 4 dagen, dus u vindt vrijwel geen hinder!
Uw vermoeide ogen maken plaats voor een frisse uitstraling!

Voordelen van de laserbehandeling

Grote voordelen van deze laserbehandeling ten opzichte van een chirurgische ingreep zijn:

  • geen littekens

  • (vrijwel) geen hersteltijd

  • geen onnatuurlijk resultaat

  • betaalbaar

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van het resultaat dat u wenst. Wij houden gemiddeld 3 tot 4 laserbehandelingen aan om een aanzienlijke verbetering te realiseren. Tijdens het gratis intake-gesprek stemmen wij uw wensen en de mogelijkheden die wij kunnen bieden met u af.

Ben ik toonbaar na de behandeling?

Direct na de behandeling zal de behandelde huid warm aanvoelen; alsof ze zonverbrand zijn. Dit gevoel duurt zo’n 2 tot 3 uur waarna de huid weer tot rust komt en aan het werk gaat om de elasticiteit te herstellen. De huid zal gedurende 2 tot 3 dagen roodheid vertonen. Het is belangrijk om de behandelde huid goed te verzorgen. Onze huidlaserspecialist zal u hierover advies geven.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

De behandeling is ongeschikt voor zwaar overhangende oogleden. Voor deze gevallen kan alleen een chirurgische ingreep oplossing bieden. Wij verwijzen u graag door naar een kliniek waarmee wij nauw samenwerken op dit gebied. Tijdens het gratis intake-gesprek zullen wij de huid van uw oogleden analyseren en worden de contra-indicaties met u doorgenomen. Als wij u kunnen behandelen zullen wij de behandeling met u bespreken en aangeven welke resultaten u kunt verwachten.

Prijslijst | Ooglidverstrakking – Ooglift
Behandeling Aantal Prijs
Oogleden onder of boven 1 € 130,00
Oogleden onder of boven – pakket 3 € 375,00
Oogleden onder en boven 1 € 160,00
Oogleden onder en boven – pakket 3 € 425,00

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu