Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Oksels definitief ontharen


Definitief ontharen of harsen van de oksels

Wilt u tijdelijk haarvrije oksels? Dan kunt u bij Pour Tous terecht om uw oksels te laten harsen of waxen. De hars die wij gebruiken bevat bijenwas en is zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid; dus geen huidirritaties.

Wilt u definitief af van uw okselhaar? Ook dan heeft Pour Tous de oplossing!
Voor een definitieve oplossing behandelen wij uw oksels met onze Soprano ICE diodelaser. (De opvolger van de Soprano XL)

Laserontharing, hoe werkt dat?

Laserontharing is iets anders dan IPL of ELOS. Deze technieken zijn minder effectief en meestal pijnlijk. Definitieve ontharing van de oksels doen wij met behulp van de Soprano ICE diodelaser. In het te behandelen gebied worden de haarworteltjes door middel van lichtflitsen langzaam opgewarmd. De laserpulsjes worden door het aanwezige pigment naar de haarwortel geleid waardoor de haarwortel wordt vernietigd door de warmte die vrijkomt. De haartjes die op deze wijze worden behandeld komen niet meer terug. De diodelaser die wij gebruiken is uniek omdat deze extreem kan koelen en behandeling hiermee veilig, effectief en zeer comfortabel maakt.

Meerdere behandelingen

Haren groeien in de zogenaamde groeifase. Dat is de fase waarin de haartjes contact maken met de haarzakjes en daarmee de enige fase waarin de haarzakjes vernietigd kunnen worden. Dat betekens dat meerdere behandelingen noodzakelijk zijn om de oksels haarvrij te krijgen. Één tot twee maanden na de behandeling komen de haren uit de slaapfase en komen weer in de groeifase. Omdat niet alle haartjes zich in dezelfde fase bevinden zijn gemiddeld 6 behandelingen noodzakelijk om de oksels haarvrij en glad te krijgen .

Al ruim 20 jaar ervaring

Als een van de eersten in Nederland hield Pour Tous zich bezig met definitieve ontharing. Tienduizenden mensen hebben wij inmiddels succesvol behandeld. Wij kunnen u daarom als geen ander aangeven wat u wel en niet kunt verwachten van de behandeling. Bij ons bent u in goede handen!

Intakegesprek

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een gratis intakegesprek. Tijdens het intakegesprek analyseren wij uw haargroei en uw huid om u goed te kunnen adviseren. We nemen de contra-indicaties voor de laserbehandeling door en bespreken al uw vragen en wensen.

Prijslijst | Oksels ontharen
Behandeling Minuten Prijs
Oksels 30 € 59,00
Oksels – pakket 6x 30 € 330,00
Oksels en bikinilijn (sliprand tot buitenkant liezen) 45 € 120,00
Oksels en gehele schaamstreek 45 € 130,00

Wat onze klanten vinden
9 / 10

I went to this salon for the IPL hair removal (armpits). I chose them based on internet reviews, and I wasn’t disappointed. This is a very professional and pleasant salon in a beautiful old house  

Lees meer
Marijana
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy

Bekijk alle beoordelingen

Menu