Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Oksels definitief ontharen

 

Oksels laseren en definitief ontharen

Wilt u tijdelijk haarvrije oksels? Dan kunt u bij Pour Tous terecht om uw oksels te laten harsen of waxen. De hars die wij gebruiken bevat bijenwas en is zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid; dus geen huidirritaties.
Wilt u definitief af van uw okselhaar? Ook dan heeft Pour Tous de oplossing!
Voor een definitieve oplossing behandelen wij uw oksels met onze Soprano ICE diodelaser.

Oksels laseren en ontharen, hoe werkt dat?

Laserontharing is iets anders dan IPL of ELOS. Deze technieken zijn minder effectief en meestal pijnlijk. Definitieve ontharing van de oksels doen wij met behulp van de Soprano ICE diodelaser. In het te behandelen gebied worden de haarworteltjes door middel van lichtflitsen langzaam opgewarmd. De laserpulsjes worden door het aanwezige pigment naar de haarwortel geleid, waardoor de haarwortel wordt vernietigd door de warmte die vrijkomt. De haartjes die op deze wijze worden behandeld komen niet meer terug. De diodelaser die wij gebruiken is uniek, omdat deze extreem kan koelen en behandeling hiermee veilig, effectief en zeer comfortabel maakt.

Voor de behandeling

U moet ten minste zes weken van tevoren stoppen met epileren en harsen van de oksel. Scheren mag in deze periode echter weer wel. Ook scheert u de oksels 24 tot 48 uur voor aanvang van de afspraak. Verder raden we aan om vier weken voor de laserbehandeling blootstelling aan de zon en zonnebank te vermijden. De zon kan namelijk de effectiviteit van de laser verminderen en de kans op complicaties vergroten.

Voor de behandeling krijgt u tijdens de intake meer informatie over de behandeling zelf, zodat u een beter beeld krijgt over wat u kunt verwachten.

Na de laserbehandeling

Na de laserbehandeling is de huid vaak één tot enkele uren en in sommige gevallen de hele dag nog gevoelig en rood. De haartjes zullen in de meeste gevallen binnen één tot drie weken na de behandeling grotendeels uitvallen.

Direct na de laserbehandeling kunt u gewoon weer alles doen. Wel moet u de oksels wat voorzichtiger dan normaal behandelen. Dit betekent dat u ze de eerste 48 uur na het douchen droogdept en geen deodorant of andere geparfumeerde producten onder uw oksels gebruikt. Ook is het van belang dat u de oksels gedurende vier weken na de behandeling uit de zon houdt om pigmentatie of andere veranderingen aan de huid te voorkomen. Stel het behandelde gebied tenminste 48 uur niet bloot aan warmtebronnen (sauna’s e.d.) en aan water met chloor (zwembad).

Al ruim 20 jaar ervaring

Als een van de eersten in Nederland hield Pour Tous zich bezig met definitieve ontharing. Tienduizenden mensen hebben wij inmiddels succesvol behandeld. Wij kunnen u daarom als geen ander aangeven wat u wel en niet kunt verwachten van de behandeling. Bij ons bent u in goede handen!

BIG geregistreerde huidtherapeut

Een oksel laseren wordt bij Pour Tous uitgevoerd door of onder begeleiding van huidtherapeuten met een BIG registratie.

Intakegesprek

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het intakegesprek analyseren wij uw haargroei en uw huid om u goed te kunnen adviseren. We nemen de contra-indicaties voor de laserbehandeling door en bespreken al uw vragen en wensen.


Wat onze klanten vinden
9 / 10

I went to this salon for the IPL hair removal (armpits). I chose them based on internet reviews, and I wasn’t disappointed. This is a very professional and pleasant salon in a beautiful old house  

Lees meer
Marijana
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy

Bekijk alle beoordelingen

Menu