Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken
Charlotte

07-04-2014

Utrecht - Laserontharing
8 / 10

Omdat ik het scheren van mijn oksels beu was heb ik mij verdiept in definitieve ontharing. Wat is hier enorm veel over te vinden op internet. En allemaal erg onoverzichtelijk. Ik heb daarom wat klinieken gemaild om informatie en hier kwam Pour Tous het beste uit. Ik kreeg meteen het idee dat ik serieus genomen werd en heb meteen een afspraak gemaakt voor een gratis intake-gesprek. Een erg overtuigend verhaal kreeg ik te horen. Ze hebben enorm veel ervaring en konden goed vertellen wat ik kon verwachten. Na 4 behandelingen heb ik vrijwel geen haar meer onder mijn oksels. Ik ben zelf al erg tevreden maar Amanda geeft aan dat ik nog 1 of 2 behandelingen nodig heb.
De sfeer bij Pour Tous is overigens ook prima. Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen en degenen die mijn behandeld hebben, hebben stuk voor stuk veel kennis. Dat geeft vertrouwen. Pour Tous is een prima adres in Utrecht voor definitieve ontharing. Ik geef ze een dikke 8

Bekijk Laserontharing
Menu