Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Mary Cohr

Mary Cohr


Mary Cohr: 40 jaar wetenschappelijke innovatie

Mary Cohr is de uitvinder van de professionele aromatherapie. Al ruim 40 jaar richt Mary Cohr zich op de ontwikkeling van producten voor gezicht en lichaam met natuurlijke ingrediënten als basis. Bij de ontwikkeling van haar producten maakt Mary Cohr gebruik van eigen laboratoria. De innovatie- en productieprocessen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnorm in de cosmetica die vastgesteld zijn in de ISO 22716.


Natuurlijk en zuiver

De natuurlijke ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en getest, waarbij alleen de zuiverste ingrediënten in de producten worden toegepast. In de producten zult u geen ingrediënten als minerale oliën, parabenen of gemanipuleerde stoffen tegenkomen. De producten worden samengesteld uit plantenextracten en vinden hun oorsprong in een drietal essentiële oliën. Dat zijn: salie, lavendel en rozemarijn. Dat betekent dat de producten van extreem hoge kwaliteit zijn en dat natuurlijke ingrediënten en de actieve bestanddelen in de juiste balans aanwezig zijn.


Voor ieder huidtype een behandeling

Mary Cohr heeft een uitgebreide range aan producten samengesteld, waarmee wij voor ieder huidtype een passende behandeling kunnen aanbieden; OOK VOOR MANNEN!
Zo hebben we naast de basis- en standaardbehandeling ook diverse speciaalbehandelingen. De Rolls Royce onder de behandelingen is de Age Repair behandeling. Deze behandeling wordt afgesloten met een pro-collageen masker; Uw huid zal weer stralen.

Prijslijst | Mary Cohr Behandelingen
Behandeling Minuten Prijs
Korte behandeling 30 € 38,00
Reinigende behandeling 60 € 65,00
Reinigende behandeling + epileren 60 € 71,00
Basis behandeling 75 € 76,00
Standaard behandeling 90 € 89,00
Speciaal behandeling 90 € 101,00
Age Repair behandeling 90 € 112,00

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu