Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Make-Up Advies

 

Make-up die bij u past

Het kiezen van make-up is, net als het kiezen van kleding, heel persoonlijk. Het moet bij u passen en u moet zich er prettig bij voelen; Elk gezicht is immers uniek. Niet iedereen is goed in het kiezen van de juiste make-up of vindt het leuk hier tijd aan te besteden. Als u zich hier in herkent dan is een persoonlijk make-up advies interessant voor u.

Bepalende factoren voor uw make-up advies:
  • het type van de huid;

  • kleur ogen;

  • de gezichtsvorm;

  • het gewenste effect.


Nieuw bij Pour Tous: Powder Brows/ Ombre wenbrauwen

Wilt u uw wenkbrauwen een natuurlijke en perfecte look geven? Volg dan de nieuwste trend en laat u bij ons informeren over Powder Brows !

Een make-up advies bij Pour Tous

Ons make-up advies is gericht op het aanbrengen en gebruiken van de juiste kleuren en producten. U zult versteld staan van het resultaat!

Hoe lang duurt een make-up advies?

Een persoonlijke make-up advies duurt ongeveer 40 minuten.

Prijslijst | Make-up Advies
Behandeling Minuten Prijs
Persoonlijk make-up advies 40 € 45,00

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu