Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Lichaams-
behandelingen


Voor iedereen een lichaamsmassage

Pour Tous betekent letterlijk “voor iedereen”. Wij hebben dan ook voor iedereen een passende lichaamsbehandeling of massage.

De Verwenbehandeling: een weldaad voor uw lichaam!

De naam zegt het al: pure verwenning ! Als u echt verwend wilt worden, dan is deze behandeling zeker iets voor u. De verwenbehandeling begint met een warm voetenbadje waarna uw rug gemasseerd wordt met etherische oliën. Na de rugmassage wordt uw gezicht gereinigd en gemasseerd, waarna een rustgevend en voedend masker wordt aangebracht. De verwenbehandeling wordt afgesloten met een ontspannende voetmassage.

Hotstone massage

De hotstone massage is een massage waarbij verwarmde basaltstenen worden gebruikt om gericht warmte over te brengen naar uw spieren. Een effectieve en ontspannende massage die door het gebruik van etherische oliën ook nog eens heerlijk aanvoelt. Ontspanning voor zowel lichaam als geest!


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu