Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Laserontharing

Tienduizenden gingen u voor

Bent u dat scheren en waxen ook zo zat? U bent niet de enige!
Wij helpen u comfortabel, veilig en betaalbaar van uw ongewenste haargroei af met onze Soprano ICE PLATINUM laserbehandeling! In de afgelopen 20 jaar gingen tienduizenden u voor bij onze praktijk in Utrecht.

Soprano ICE PLATINUM laserontharing!

Laserontharing bestaat al enige jaren en wordt vaak verward met IPL-ontharing. IPL is echter geen laserontharing! Laserontharing heeft zich ontwikkeld tot de meest effectieve en veilige ontharingsmethode die er is. Bij Pour Tous maken we gebruik van het allernieuwste model van Soprano: De Soprano ICE PLATINUM.

BIG geregistreerde huidtherapeuten

De laserbehandeling wordt uitgevoerd door of onder begeleiding van een van onze huidtherapeuten. Pour Tous voldoet hiermee aan de nieuwe wet die minister Bruins door wil voeren op het gebied van laserbehandelingen.

Voor de laserbehandeling

Voordat wij starten met de behandeling vindt er altijd een intakegesprek plaats. Tijdens de intake onderzoeken wij uw huid en haargroei zodat wij u goed kunnen vertellen wat u kunt verwachten van de behandeling. Ook nemen wij de contra-indicaties voor de behandeling met u door, zodat wij er zeker van zijn dat wij u veilig kunnen behandelen.

De laserbehandeling

Bij laserontharing wordt een lichtpuls door het haartje naar het haarzakje/ haarfollikel gestuurd waardoor deze worden vernietigd. De laser maakt hierbij gebruik van pigment en het lichaamseigen melanine dat gedurende de groeifase van het haar aanwezig is in het haarzakje. De lichtpuls bestaat uit 3 golflengtes: 810nm voor donkere haren, 755nm voor blonde haren en 1064nm voor donkere haren in combinatie met een donkere huid. Met deze lichtpuls wordt het haartje en het haarzakje vernietigd zodat hier nooit meer een haartje uit kan groeien: Het haar blijft definitief weg.

Het resultaat

Haartjes groeien cyclisch en kunnen zich in drie fasen bevinden, Alleen haartjes in de groeifase kunnen effectief behandeld worden omdat in deze fase direct contact is tussen de haartjes en het haarzakje. Het is daarom niet mogelijk om in één behandeling alle haartjes in het behandelde gebied te vernietigen. Het is noodzakelijk om de behandeling 6 tot 7 weken na de behandeling te herhalen. De haartjes komen dan uit de “slaapfase” weer in de groeifase en kunnen dan weer effectief behandeld worden. Voor de meeste gebieden geldt dat ongeveer 6 behandelingen nodig zijn.

Comfortabel, veilig en effectief

De Soprano ICE PLATINUM die wij gebruiken is voorzien van een extreem koelend handstuk dat de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermt tegen de hitte van de laser. De Soprano ICE PLATINUM is daarbij voorzien van de SHR-technologie die de haartjes langzaam verwarmt. Dus geen pijnlijke lichtflitsen zoals bij IPL en ELOS. Op basis van zowel wetenschappelijke als klinische onderzoeken blijkt dat behandeling met de diodelaser effectiever en veiliger is dan met IPL en ELOS. Er zijn minder behandelingen nodig en de kans op verbranding is met de Soprano ICE PLATINUM laser uitgesloten.


Wat onze klanten vinden
9 / 10

Lisette vroeg mij om over mijn ervaringen met de Soprano ICE te schrijven en dat wilde ik graag. Ik ben namelijk erg tevreden over Pour Tous en over de laser behandeling die ik heb ondergaan  

Lees meer
Esther
8 / 10

Omdat ik het scheren van mijn oksels beu was heb ik mij verdiept in definitieve ontharing. Wat is hier enorm veel over te vinden op internet. En allemaal erg onoverzichtelijk. Ik heb daarom wat klinieken  

Lees meer
Charlotte
8 / 10

Ik werd een tijdje geleden door een vriendin van mij geattendeerd op definitieve ontharing met een laser bij Pour Tous in Utrecht. Een paar jaar geleden was ik al een keer behandeld met IPL in  

Lees meer
Sonja

Bekijk alle beoordelingen

Menu