Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Kalknagels laseren

 

Wilt u ook van die kalknagels af?

Kalknagels of schimmelnagels vormen een veelvoorkomend probleem. Ze zijn te herkennen aan de gele en bruine kleur. Het begint allemaal met de schimmel die iedereen bij zich draagt. Door de combinatie van warmte en vocht krijgt deze schimmel de kans om de huid of nagel binnen te dringen en een infectie te veroorzaken. Het gevolg is vaak een verdikte nagel die makkelijk afbrokkelt en in sommige gevallen zelfs gedeeltelijk of in zijn geheel loslaat. Schimmelnagels zijn erg besmettelijk en kunnen erg hardnekkig zijn; Daar wilt u graag van af.

Een laserbehandeling van de kalknagel

Er zijn verschillende behandelingen op de markt om kalknagels tegen te gaan; pillen, crèmes, pennen enzovoorts. De laatste jaren komen er ook steeds meer laserbehandelingen op de markt.
Bij Pour Tous hebben we gekozen voor de Clear Choice behandeling van Alma lasers. Deze behandeling wordt uitgevoerd met twee lasers. De eerste laser die wij inzetten is de Q-Switched laser. Deze pakt de celwand aan van schimmelnagels zoals de Trichophyton Rubrum. Dit is de meest voorkomende en is de veroorzaker van 80% van de schimmelnagels. De laser werkt ook effectief op de Trichophyton mentagrophytes (ca.20%) en overige veroorzakers als o.a. candida soorten.

De tweede laser die wij gebruiken is de Long pulse Nd:YAG 1064 nm laser. Deze unieke laser levert maarliefst 30 pulsen per seconde ! Hiermee wordt de hitte geleidelijk ingebracht waardoor de behandeling veel comfortabeler is dan andere laserbehandelingen.

Het resultaat van de laserbehandeling

Hoewel het enkele weken duurt voordat het effect van de behandeling zichtbaar wordt (een nagel groeit immers slechts één millimeter per maand), is er na één behandeling al resultaat en wordt een gezonde nagel zichtbaar. Gemiddeld zijn 2 tot 3 behandelingen noodzakelijk om de schimmels te vernietigen en het gewenste resultaat te behalen.

BIG geregistreerde huidtherapeuten

De laserbehandeling wordt uitgevoerd door of onder begeleiding onze BIG-geregistreerde huidtherapeuten. Hiermee voldoen wij aan de wetswijziging die minister Bruins door wil voeren.

Prijslijst | Kalknagels Laseren
Behandeling Minuten Prijs
exclusief frezen
5 nagels 30 € 75,00
10 nagels 30 € 112,50

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu