Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

IPL ontharing

Pour Tous en IPL ontharen

Als eerste in Utrecht maakte Pour Tous zo’n 20 jaar geleden gebruik van IPL om definitief te ontharen. Toen nog met de Epilight en later met verschillende andere systemen. Een prima techniek voor de combinatie van donkere haren en een lichte huid. We hebben dan ook mooie resultaten geboekt met IPL ontharing en duizenden klanten blij gemaakt.

IPL ontharen is pijnlijk

IPL ontharen is echter een vrij pijnlijke manier van ontharen. Als je echt resultaat wilt behalen moet het IPL-apparaat zodanig ingesteld worden dat deze lichtflitsen afgeeft met een hoog energieniveau waarmee krachtige en pijnlijke lichtflitsen de haartjes vernietigen. Wordt er met een lager energieniveau per flits gewerkt, omdat de klant de hogere stand te pijnlijk vindt, dan is het uiteindelijke resultaat onvoldoende. Het is met IPL daarmee altijd zoeken naar de balans tussen “wat de klant verdragen kan” en de hoogte van de energie die je als specialist wilt gebruiken om het beste resultaat te behalen.

Andere beperkingen van IPL ontharing

Naast het nadeel dat het een relatief pijnlijke methode is zijn er nog een aantal beperkingen te noemen:

  • IPL is niet geschikt om een donkere huid mee te behandelen;

  • IPL is niet geschikt om een zongebruinde huid te behandelen;

  • IPL is minder effectief dan de diodelaser vanwege de golflengte van de lichtflits (wetenschappelijk bewezen);

  • Met IPL zijn daarom meer behandelingen nodig dan met de diodelaser waardoor de behandeling uiteindelijk duurder uitvalt.


Soprano ICE: Effectief, veilig en ECHT 100% pijnloos

Pour Tous is al jarenlang gespecialiseerd in definitieve ontharing en is daarom constant op zoek naar innovatieve technieken op dit gebied. Pour Tous maakt, als eerste in Nederland, gebruik van de Soprano ICE: de eerste diodelaser die ECHT 100% pijnloos definitief kan ontharen. De Soprano ICE is de meest effectieve en veilige diodelaser die er in de wereld verkrijgbaar is. Kijk op onze Soprano ICE pagina voor meer informatie.


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu