Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

IPL Couperose en Pigment

Heeft u last heeft van storende bloedvaatjes of pigmentvlekjes? Dan kunt u bij Pour Tous terecht voor de Harmony IPL (intense pulsed light 540 nm) behandeling.

De werking

De energie van het licht wordt geabsorbeerd door het bloed (hemoglobine) in het vaatje of pigment (melanine). Wanneer bloed het licht absorbeert ontstaat er warmte en stollen de eiwitten in het bloed, waardoor de vaatjes als het ware dichtsmelten en worden vernietigd.
Als het licht door pigment wordt geabsorbeerd, vindt er op gecontroleerde wijze carbonisatie plaats. Het vlekje kan tijdelijk donkerder verkleuren. En na ongeveer 7-10 dagen is deze donkere verkleuring weg en het pigmentvlekje lichter.
Meestal zijn 3 tot 5 behandelingen nodig.

Wat kunt u verwachten?

Na de behandeling kan de huid nog enkele uren wat rood zijn en warm aanvoelen. Wanneer er pigmentvlekjes behandeld zijn, kunnen deze 7 tot 10 dagen wat donkerder zijn. Dit is goed te camoufleren met een BB cream van Jane Iredale spf 25. De vervolgafspraak vind ongeveer 3 tot 4 weken na de behandeling plaats. Al uw vragen worden vooraf besproken in een vrijblijvend en gratis consult.

Indicaties
  • Couperose

  • Spider Naevus

  • Teleangiëctastieën

  • Rosacea

  • Lentigines (zonneschade)

  • Epheliden (Sproeten)


Prijslijst | Couperose en pigment
Behandeling Prijs
1 tot 3 flitsen € 38,00
3 tot 6 flitsen € 50,00
Appelwangen € 60,00
Appelwangen en neus € 70,00
Wangen € 90,00
Wangen en neus € 135,00
Gelaat € 130,00
Decolleté € 130,00
Combinaties kunnen besproken worden

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu