Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Injectables


Pour Tous en Injectables

We hebben de afgelopen jaren aangetoond dat we al ontzettend veel kunnen bereiken op het gebied van huidverbetering. Toch is er zo nu en dan behoefte om iets extra’s te doen dat helpt bij het bereiken van het gewenste resultaat; injectables. Wij zijn trots op de samenwerking met cosmetisch arts Dr. Babak Mahdavian. Dr. Babak Mahdavian is op regelmatige basis aanwezig in onze praktijk. Hiermee kunnen wij u de behandelingen bieden in de vertrouwde omgeving van onze praktijk.

Cosmetisch arts Dr. Babak Mahdavian

Dr. Babak Mahdavian heeft jarenlange ervaring op het gebied van injectables; Het is zijn passie! Dat kun je goed merken aan de wijze waarop hij zijn vak uitoefent en hierover informeert en vertelt. Zijn passie voor het vak en zijn jarenlange ervaring geven ons het vertrouwen u deze behandeling aan te kunnen bieden in onze praktijk. Dr. Babak Mahdavian zal u adviseren over welke fillers het best bij u passen om het gewenste resultaat te behalen. Vakkundigheid en veiligheid zijn de kernwoorden die het best passen bij de wijze waarop de cosmetische behandelingen worden uitgevoerd.

Fillers

Naar mate we ouder worden zal het volume van de huid afnemen; Dat hoort nu eenmaal bij het ouder worden! In onze praktijk bieden wij echter diverse behandelmogelijkheden om dit verschijnsel tegen te gaan. Wilt u meer dan kunnen fillers een oplossing zijn. Door fillers op de juiste plaatsen aan te brengen, kan het volume in de huid worden teruggebracht. Bekende toepassingen zijn lachrimpels verminderen, de neus-lippen plooi, het vergroten van de lippen en het accentueren van de jukbeenderen.

Dr. Babak Mahdavian maakt gebruik van verschillende afbreekbare fillers. Deze zijn gebaseerd op natuurlijke stoffen (hyaluronzuur) en lichaamseigen stoffen; Natuurlijk en veilig.

Normaal gesproken behouden de fillers hun werking zo’n 6 tot 10 maanden. Het behoud van het resultaat is echter afhankelijk het soort filler en het gebied waar de filler is toegepast. Daarnaast is het afhankelijk van de snelheid waarmee uw metabolisme werkt; dit is per persoon anders. Wij adviseren daarom de behandeling op regelmatige basis te herhalen. Het gaat dan om een het bijwerken van de fillers.

Botox

Ons gezicht is een van de belangrijkste communicatiemiddelen die wij hebben. Blij? Boos? Verdrietig? Onze gelaatsuitdrukkingen vertellen het. Bij dit soort gelaatsuitdrukkingen ontstaan zogenaamde “dynamische rimpels” die we bijvoorbeeld kennen op het voorhoofd en rondom de mond.

Met de toepassing van Botox kunnen we de spiercontracties gericht blokkeren met als gevolg dat de rimpels zullen vervagen en dat is wat we willen bereiken! Door de injectie van Botox op de juiste plaatsen en in de juiste mate toe te passen, kunnen we de rimpels laten vervagen zonder de natuurlijke uitstraling in het gezicht te verliezen.

Consult en behandeling

Voordat wij u behandelen vindt er altijd eerst een consult plaats. Tijdens het consult wordt er kennisgemaakt met Dr. Babak Mahdavian en kan er op basis van uw wensen, een persoonlijk behandelplan worden vastgesteld. Een persoonlijke behandeling is belangrijk; iedereen is uniek!
Niet alleen de behandeling wordt besproken maar er wordt ook uitgebreid stil gestaan bij de informatie rondom de nazorg. Er is voldoende tijd voor het stellen van vragen.

Volgend op een consult kan er eventueel direct een behandeling plaats vinden.


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu