Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Hydrodermabrasie

 

Voor een gladde, vernieuwde en stralende huid!

Hydrodermabrasie is de opvolger van microdermabrasie en combineert microdermabrasie en ‘no needle mesotherapie’.
Het resultaat is een gladde, vernieuwde en stralende huid!

Hoe werkt Hydrodermabrasie?

Met behulp van een diamanttip worden oude huidcellen en oneffenheden verwijderd. Dit gebeurt onder vacuüm waardoor de huid “open wordt gezet”. Dit moment wordt gebruikt om actieve bestanddelen in te sluizen. Deze combinatie van microdermabrasie en ‘no needle mesotherapie’ versterkt elkaar en maakt het tot een prachtige behandeling.

Afstemming op uw huidtype

Met behulp van 10 verschillende diamanttips kunnen we de behandeling aanpassen aan uw huidtype en het beoogde resultaat. Door het gebruik van verschillende serums kunnen wij de behandeling geheel afstemmen op uw wensen. De verschillende serums maken het mogelijk om specifieke huidproblemen aan te pakken zoals:

  • Acne;

  • droge / vochtarme huid;

  • Rosacea;

  • vette huid;

  • pigmentvlekjes;

  • Psoriasis;

  • Eczeem/ ontstekingen;

  • Hyperpigmentatie;


Hyaluronzuur serum (bij een droge of vochtarme huid)

Hyaluronmoleculen staan bekend om hun capaciteit om vocht op te kunnen. Deze moleculen zijn in staat om zich tot wel 30 keer uit te kunnen zetten. Hiermee worden oneffenheden in uw huid opgevuld (vergelijkbaar met een spons). Hyaluronzuur is een huideigen stof waardoor het niet schadelijk is en zeer natuurlijke resultaten oplevert. Dit serum bevat daarnaast bestanddelen als Allantoïne en Glycerine die de vochtopname versterken. Door de inzet van dit serum verbetert de huidtextuur; fijne lijntjes en rimpeltjes worden opgevuld en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Tenslotte zorgen de bestanddelen Kamille en Panthenol voor een verzachtende werking.

Serum voor een stralende huid (bij doffe huid, vlekjes)

Dit serum is gebaseerd op de drie hoofdbestanddelen arbutine, kojiczuur en moerbeiboomextract. Met deze samenstelling kunnen donkere vlekjes in de huid en andere huidverkleuringen vervaagd worden. De actieve werkstoffen remmen de melanine productie. Ook aan dit serum is het bestanddeel Aloë vera toegevoegd voor een rustgevende werking. De toevoeging van glycerine verzacht de huid verzachten en zal irritaties en roodheid tegengaan. 

Salicylzuur serum (bij acne, vette, gecombineerde, onzuivere huid)

Salicylzuur heeft een drie-voudige werking; Het reguleert de talgproductie, het zuivert de huid en het verweekt de hoornlaag waardoor comedonen veel beter te behandelen zijn. Dit serum is zeer geschikt voor de gevoelige huid. Door de toevoeging van aloë vera heeft dit serum een verzachtende rustgevende werking.

Prijslijst | Hydrodermabrasie
Behandeling Minuten Prijs
Gelaat 35 € 75,00
Gelaat pakket 3 behandeling 35 € 200,00
Gelaat en hals 45 € 95,00
Gelaat en hals pakket 3 behandeling 45 € 250,00
Gelaat tijdens behandeling 15 € 50,00
Hals tijdens behandeling 15 € 45,00

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu