Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Huidverzorgende Make-up

Make-up ontwikkeld uit micromineralen

In mei 1994 introduceerde Jane Iredale haar unieke huidverzorgende make-up lijn. Het was de eerste volledige make-up lijn die niet alleen een prachtig kleurenpallet biedt maar ook actieve ingrediënten bevat die de huid verzorgen.

100% mineraal en alleen natuurlijke geur- en kleurstoffen

De producten van Jane Iredale zijn ontwikkeld uit basissen van micromineralen en bevatten geen vulmiddelen of bindmiddelen, zoals talkpoeder en minerale olie. Conserveringsmiddelen worden ook niet toegepast bij Jane Iredale. Dus geen allergische reacties!
Dankzij deze natuurlijke en unieke samenstelling worden de producten van Jane Iredale over de hele wereld aanbevolen door gerenommeerde thermen, schoonheidsinstituten en schoonheidsklinieken.

Fysische UVA en UVB bescherming

Naast de verzorgende eigenschappen van de make-up van Jane Iredale biedt het ook de bescherming tegen de zon. Door de toevoeging van titaniumoxide en zinkoxide is uw huid beschermd tegen de schadelijke straling van de zon. De productlijn van Jane Iredale is niet voor niets erkend door de stichting tegen huidkanker.

Kortom: voldoende redenen om te kiezen voor Jane Iredale.

Wilt u persoonlijk advies?

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste kleuren en combinaties die passen bij de vorm van uw gezicht en de uitstraling die u wenst. Lees hier meer over ons make-up advies.


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu