Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Harsen


Harsen: een prima oplossing voor tijdelijke ontharing

Een van de bekendste vorm van ontharen is harsen of waxen zoals het ook wel wordt genoemd. Een prima oplossing voor als u tijdelijk haarloos wilt zijn, want na zo’n 4 tot 5 weken na het harsen worden de haartjes weer zichtbaar.

Comfortabeler

De hars die wij gebruiken bevat hoogwaardige bijenwas en plakt niet aan de huid. Hierdoor wordt de behandeling een stuk comfortabeler dan met de ouderwetse hars. De behandeling is voor vrijwel iedereen geschikt. Zelfs als je een gevoelige huid hebt kunnen we je op een veilige manier tijdelijk van je haartjes afhelpen.

Voorbereiding op de behandeling

Om de haartjes met haarwortel en al goed te kunnen harsen moeten de haartjes minimaal een halve centimeter lang zijn. Dit houdt in dat je ongeveer 2 weken voor de behandeling stopt met het knippen of scheren van je haartjes. Voordat we de hars aanbrengen maken we eerst het te behandelen gebied schoon zodat de hars zich goed aan de haartjes kan hechten.

De harsbehandeling

Als de hars de juiste temperatuur heeft bereikt wordt deze met behulp van een spateltje aangebracht op de haartjes die verwijderd moeten worden. Vervolgens wordt een harsstrip aangebracht en aangedrukt zodat de hars, de haartjes en de harsstrip goed hechten. Door de strip snel in de juiste richting te trekken worden de haartjes inclusief haarzakjes verwijderd. De behandelde huid wordt na de behandeling met een kalmerende crème ingesmeerd.

Is harsen pijnlijk?

De hars die wij gebruiken plakt niet aan de huid waardoor de behandeling minder pijnlijk is. Maar ook de techniek waarmee de harsstrip wordt verwijderd speelt een rol. Onze schoonheidsspecialistes zijn allen goed geschoold en hebben jarenlange ervaring met deze behandeling.

Een zachte en gladde huid!

Het resultaat is een gladde en zachte huid. Dus geen stoppeltjes of ingegroeide haartjes zoals bij het scheren veel voor komt.

Te behandelen gebieden

De gebieden die wij in onze praktijk het meest harsen zijn:

  • bovenlip;

  • kin;

  • onderbenen;

  • bovenbenen;

  • bikinilijn;

  • oksels;

  • rug.

Prijslijst | Harsen en Epileren
Behandeling Minuten Prijs
Bovenlip 15 € 17,50
Bovenlip en kin 30 € 27,50
Harsen lichaam klein 15 € 35,00
Harsen lichaam middel 30 € 65,00
Harsen lichaam groot 45 € 85,00
Epileren van de wenkbrauwen 15 € 20,00

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu