Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Gezichtshaar definitief ontharen

 
Mannen vinden het vaak niet erg, maar bij vrouwen zit het meestal wel anders: gezichtsbeharing. Heeft u hier ook last van? Dan is het gelukkig niet moeilijk om er van af te komen. Dit geldt ook voor mannen met ongewenste lichaamsbeharing! Er bestaan verschillende ontharingsmethoden voor het gezicht. Bij Pour Tous kunnen wij vrijwel pijnloos en definitief uw gezichtshaar laseren.

Gezichtshaar definitief verwijderen: hoe werkt dat?

Ongewenste haargroei op het gezicht is voor iedereen persoonlijk, maar komt bijvoorbeeld op de kin, wangen of bovenlip voor. Voor de meeste mensen is de belangrijkste reden om voor laserontharing in het gezicht te kiezen van cosmetische aard. Het gezicht is namelijk altijd zichtbaar, waardoor ongewenste haargroei meteen opvalt. Dit kan bijvoorbeeld voor onzekerheid zorgen, dus kiezen veel mensen ervoor om dit haar weg te halen.

Met een laserbehandeling wordt haar van het gezicht weggehaald door middel van de Soprano Ice laser. Deze is erop gericht om de haarwortels te vernietigen met warme energie. Per behandeling wordt er ongeveer 10% – 30% van de haren verwijderd. Iedere sessie duurt 15 – 60 minuten, afhankelijk van de oppervlakte van het te behandelen gebied. Zo duurt een behandeling op uw benen bijvoorbeeld langer dan op uw kin.

Voor en na de laserbehandeling: belangrijk om te weten

Iedere behandeling begint met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden de mogelijkheden voor het weghalen van gezichtshaar besproken. Ook wordt uw haartype en huidtype vastgesteld en aan de hand van deze informatie een behandelplan opgesteld. Zo weet u ook meteen hoeveel behandelingen u nodig zult hebben. Gemiddeld heeft men zo’n zes tot acht behandelingen nodig om ongewenste gezichtsbeharing permanent te verwijderen met laser. Tussen iedere behandeling zit ongeveer zes weken.

Heeft u besloten om uw gezichtshaar te laseren? Dan is het belangrijk dat u 6 tot 8 weken vóór de eerste behandeling uw gezicht niet meer harst, epileert of waxt. Scheren mag overigens wel. Verder mag u 1 – 4 weken vóór en 1 – 4 weken na de laserbehandeling niet in de zon zitten en onder de zonnebank liggen. Tenslotte mag u 48 uur na een laserbehandeling ook niet in warmtebronnen zoals een sauna zitten.

Permanent resultaat?

U zult merken dat er na iedere laserbehandeling steeds minder haren terugkomen. Ook worden de haartjes steeds dunner en minder stug. De meeste haren zullen na een laserbehandeling niet meer groeien, maar het komt voor dat er in de toekomst nieuwe haarzakjes worden geactiveerd of dat overgebleven donshaartjes langzaam dikker worden. Dit kan bijvoorbeeld komen door hormoonveranderingen of door het gebruik van bepaalde medicijnen. Mocht u hier in de toekomst ook mee te maken krijgen, dan is het mogelijk om weer te laseren.

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze huidspecialisten

Voordat de eerste laserbehandeling begint, wordt er altijd met u besproken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Dit intakegesprek voert u met een huidspecialist en u krijgt de ruimte om vragen te stellen. Aan de hand van deze informatie wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu