Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Figuurcorrectie


Nog een paar centimeter kwijt?

De Proslimelt is een moderne en veilige methode om vetcellen lokaal te verwijderen. Het werkt op basis van de techniek die cavitatie heet. Met Cavitatie worden door middel van geluidsgolven de wanden van vetcellen stukgemaakt. Een zeer effecttieve, veilige en bewezen methode om u te helpen die paar overtollige centimeters kwijt te raken. De behandeling wordt het meest ingezet voor gebieden zoals de armen, bovenbenen, buik en lovehandles.

Voor de behandeling

Voordat met de behandeling gestart kan worden, vindt een intake plaats. Hoewel de behandeling zelf ongevaarlijk is, kunnen we alleen mensen behandelen die gezond zijn. Tijdens de intake wordt het behandelprotocol uitgelegd en worden de contra indicaties met u doorgenomen.

De behandeling

De Proslimelt is uitgerust met 2 behandelkoppen die aangebracht worden op de te behandelen zone. Via deze koppen gaan geluidsgolven van 30 tot 70 kHz. door de huid, gefocust op de vetcellen. Hierdoor trillen de vetcellen zodanig dat ze kapot worden gemaakt. De geluidsgolven hebben alleen invloed op de vetcellen en hebben verder geen invloed op bindweefsel, organen, bloedvaten en zenuwen. Het vrijgekomen vet wordt vervolgens op een natuurlijke wijze door het lichaam zelf afgevoerd.

De effectieve behandelduur is maximaal een half uur. Langer behandelen heeft geen zin omdat het lichaam de hoeveel vrijgekomen vetcellen dan niet meer kan afvoeren en een deel van de behandeling voor niets zou zijn geweest.

Na de behandeling

Het is belangrijk om na de behandeling te sporten waarmee het lichaam gestimuleerd wordt om het vrijgekomen vet te verwerken en af te voeren. Voldoende water drinken (1,5 – 2 liter per dag) helpt hierbij.

Resultaten

Meestal is direct na de eerste behandeling al resultaat te zien. 10 dagen na de behandeling is het resultaat definitief. Voor de mooiste resultaten zijn 6 behandelingen noodzakelijk met tussenposen van ongeveer 2 weken.

Prijslijst | Figuurcorrectie
Behandeling Minuten Prijs
Bovenarmen – pakket 6 behandelingen 45 € 400,00
Bovenbenen – pakket 6 behandelingen 45 € 400,00
Buik – pakket 6 behandelingen 45 € 400,00
Lovehandles – pakket 6 behandelingen 45 € 400,00

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu