Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Environ

 

Huidveroudering tegengaan

Onze gezondheid en de kwaliteit van onze huid worden vandaag de dag door talrijke factoren bedreigd. Stress, slechte voeding en luchtvervuiling zijn slechts een paar voorbeelden die het verouderingsproces versnellen of irritaties veroorzaken. Met de producten van Environ kunt u deze verschijnselen op een effectieve manier tegengaan.

Vitamine A en anti-oxidanten

Environ was de eerste ter wereld die een crème ontwikkelde met vitamine A en anti-oxidanten in een hoge effectieve dosis. Het is wetenschappelijk aangetoond dat vitamine A en anti-oxidanten doeltreffend bijdragen tot het behoud van de gezondheid van onze huid. Zij herstellen de door de zon veroorzaakte schade of beperken deze tot een minimum. Environ® behandelingen zijn intensieve behandelingen die gericht zijn op huidverbetering. Door de uitgebreide keuzemogelijkheid aan modules kunnen wij de behandeling geheel afstemmen op uw huid.

Dierproefvrij

Vrijwel alle Environ® producten zijn vrij van bewaarmiddelen en geurstoffen. Alle producten zijn vrij van kleurstoffen, veroorzaken geen comedonen en beperken het risico op gevoeligheidsreacties. Alle bestanddelen in de Environ® modules worden door onafhankelijke laboratoria getest. Geen enkel product van Environ® is op dieren getest.

Environ voor iedereen

Iedereen heeft baat bij het gebruik van Environ producten. Environ producten zijn er voor alle leeftijden. Zowel voor kinderen, vrouwen als voor mannen.

Erkend over de hele wereld

De producten van Environ® worden worden over de hele wereld verkocht en worden wereldwijd erkend. Ze zijn officieel geregistreerd door het Zwitserse Ministerie van Volksgezondheid, het Japanse Ministerie van Volksgezondheid, van Australië en van Nieuw-Zeeland. De Amerikaanse FDA heeft de producten van Environ® officieel erkend als cosmetica.

Environ Electro Sonic

Om de actieve bestanddelen van de Environ producten beter in de huid te krijgen, maken we bij Pour Tous gebruik van de Dual Electro Sonic technologie. Dit apparaat vermeerdert de opname van deze bestanddelen tot wel 4000% ten opzichte van een manuele massage. De Dual Electro Sonic technologie kent twee methoden: laagfrequente sonoforese en pulserende iontoforese. Bij iontoforese (tot 400%) kunnen relatief grote oppervlakken tegelijk worden aangepakt, zoals het gelaat of de nek. De sonoforese (tot 4000%) wordt gebruikt voor de kleinere oppervlakken, zoals de bovenlip en kraaienpootjes bij de ogen, littekenweefsel en pigmentatie. Het toestel is ideaal voor de behandeling van de gevoelige huid en de verouderde huid. Rimpeltjes, pigmentatie en oneffenheden zijn uitstekend te bestrijden.

Prijslijst | Elementre Gezichtsbehandelingen
Behandeling Tijd Prijs
123 Glow behandeling 30 min. € 55,00
Reiniging met intensieve exfoliant, huidpeeling met dagverzorging en passend advies..
Elementre basis behandeling 60 min. € 80,00
Reiniging met passende exfoliant, dieptereiniging, een masker, een bijpassend serum en dagverzorging met advies
Elementre uitgebreide behandeling 75 min. € 90,00
Reiniging met passende exfoliant, dieptereiniging, massage, een masker, een bijpassend serum en dagverzorging met advies
Elementre anti-age behandeling 90 min. € 99,00
Reiniging met passende exfoliant, dieptereiniging, anti-age huidpeeling, massage, een masker, een bijpassend serum en dagverzorging met advies
Elementre relax en anti-age behandeling 105 min. € 120,00
Rugmassage van ca 10 minuten, reiniging met passende exfoliant, dieptereiniging, anti-age huidpeeling, massage, een masker, een bijpassend serum en dagverzorging met advies

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ik kom al jaren bij Pour Tous en vind het altijd heerlijk om er te zijn. Lekker in de buurt dus ideaal. Er heerst een fijne sfeer in de praktijk en de meiden zijn allen  

Lees meer
Marielle
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy

Bekijk alle beoordelingen

Menu