Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Environ

Bindweefselmassage

 

Huidveroudering tegengaan

Onze gezondheid en de kwaliteit van onze huid worden vandaag de dag door talrijke factoren bedreigd. Stress, slechte voeding en luchtvervuiling zijn slechts een paar voorbeelden die het verouderingsproces versnellen of irritaties veroorzaken. Met de producten van Environ kunt u deze verschijnselen op een effectieve manier tegengaan.

Vitamine A en anti-oxidanten

Environ was de eerste ter wereld die een crème ontwikkelde met vitamine A en anti-oxidanten in een hoge effectieve dosis. Het is wetenschappelijk aangetoond dat vitamine A en anti-oxidanten doeltreffend bijdragen tot het behoud van de gezondheid van onze huid. Zij herstellen de door de zon veroorzaakte schade of beperken deze tot een minimum. Environ® behandelingen zijn intensieve behandelingen die gericht zijn op huidverbetering. Door de uitgebreide keuzemogelijkheid aan modules kunnen wij de behandeling geheel afstemmen op uw huid.

Dierproefvrij

Vrijwel alle Environ® producten zijn vrij van bewaarmiddelen en geurstoffen. Alle producten zijn vrij van kleurstoffen, veroorzaken geen comedonen en beperken het risico op gevoeligheidsreacties. Alle bestanddelen in de Environ® modules worden door onafhankelijke laboratoria getest. Geen enkel product van Environ® is op dieren getest.

Environ voor iedereen

Iedereen heeft baat bij het gebruik van Environ producten. Environ producten zijn er voor alle leeftijden. Zowel voor kinderen, vrouwen als voor mannen.

Erkend over de hele wereld

De producten van Environ® worden worden over de hele wereld verkocht en worden wereldwijd erkend. Ze zijn officieel geregistreerd door het Zwitserse Ministerie van Volksgezondheid, het Japanse Ministerie van Volksgezondheid, van Australië en van Nieuw-Zeeland. De Amerikaanse FDA heeft de producten van Environ® officieel erkend als cosmetica.

Environ Ionzyme DF

Om de actieve bestanddelen van de Environ producten beter in de huid te krijgen, maken we bij Pour Tous gebruik van de Ionzyme DF. Dit apparaat vermeerdert de opname van deze bestanddelen tot wel 4000% ten opzichte van een manuele massage. De Ionzyme DF kent twee methoden: iontoforese en sonoforese. Bij iontoforese (tot 400%) kunnen relatief grote oppervlakken tegelijk worden aangepakt, zoals het gelaat of de nek. De sonoforese (tot 4000%) wordt gebruikt voor de kleinere oppervlakken, zoals de bovenlip en kraaienpootjes bij de ogen, littekenweefsel en pigmentatie.Het toestel is ideaal voor de behandeling van de gevoelige huid en de verouderde huid. Rimpeltjes, pigmentatie en oneffenheden zijn uitstekend te bestrijden.

Prijslijst | Environ Gezichtsbehandelingen
Behandeling Prijs
Environ korte behandeling € 36,00
Deze Environ behandeling bestaat een reiniging met scrub en het aanbrengen van een zuur, een masker en een verzorgende dag crème.
Eviron behandeling € 56,00
Deze Environ behandeling bestaat uit een reiniging met scrub en het aanbrengen van een zuur, het verwijderen van mee-eters, een masker en een verzorgende dag crème.
Environ Reinigende behandeling € 68,00
Deze Environ behandeling bestaat uit een reiniging met scrub en het aanbrengen van een zuur, het verwijderen van mee-eters, het aanbrengen van een masker en een verzorgende dag crème.
Environ basis behandeling € 81,00
Deze Environ behandeling bestaat uit een reiniging met scrub en het aanbrengen van een zuur, het verwijderen van mee-eters, een massage, een masker en een verzorgende dag crème.
Environ standaard behandeling € 91,50
Deze Environ behandeling bestaat uit een reiniging met scrub en het aanbrengen van een zuur, het verwijderen van mee-eters, een massage, een masker en een verzorgende dag crème.
Prijslijst | Environ Ionzyme DF
Behandeling Prijs
Sonoforese behandeling € 23,50
Iontoforese en Sonoforese tijdens de behandeling € 5,00

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ik kom al jaren bij Pour Tous en vind het altijd heerlijk om er te zijn. Lekker in de buurt dus ideaal. Er heerst een fijne sfeer in de praktijk en de meiden zijn allen  

Lees meer
Marielle
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy

Bekijk alle beoordelingen

Menu