Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Environ

 

Huidveroudering tegengaan

Onze gezondheid en de kwaliteit van onze huid worden vandaag de dag door talrijke factoren bedreigd. Stress, slechte voeding en luchtvervuiling zijn slechts een paar voorbeelden die het verouderingsproces versnellen of irritaties veroorzaken. Met de producten van Environ kunt u deze verschijnselen op een effectieve manier tegengaan.

Vitamine A en anti-oxidanten

Environ was de eerste ter wereld die een crème ontwikkelde met vitamine A en anti-oxidanten in een hoge effectieve dosis. Het is wetenschappelijk aangetoond dat vitamine A en anti-oxidanten doeltreffend bijdragen tot het behoud van de gezondheid van onze huid. Zij herstellen de door de zon veroorzaakte schade of beperken deze tot een minimum. Environ® behandelingen zijn intensieve behandelingen die gericht zijn op huidverbetering. Door de uitgebreide keuzemogelijkheid aan modules kunnen wij de behandeling geheel afstemmen op uw huid.

Dierproefvrij

Vrijwel alle Environ® producten zijn vrij van bewaarmiddelen en geurstoffen. Alle producten zijn vrij van kleurstoffen, veroorzaken geen comedonen en beperken het risico op gevoeligheidsreacties. Alle bestanddelen in de Environ® modules worden door onafhankelijke laboratoria getest. Geen enkel product van Environ® is op dieren getest.

Environ voor iedereen

Iedereen heeft baat bij het gebruik van Environ producten. Environ producten zijn er voor alle leeftijden. Zowel voor kinderen, vrouwen als voor mannen.

Erkend over de hele wereld

De producten van Environ® worden worden over de hele wereld verkocht en worden wereldwijd erkend. Ze zijn officieel geregistreerd door het Zwitserse Ministerie van Volksgezondheid, het Japanse Ministerie van Volksgezondheid, van Australië en van Nieuw-Zeeland. De Amerikaanse FDA heeft de producten van Environ® officieel erkend als cosmetica.

Environ Electro Sonic

Om de actieve bestanddelen van de Environ producten beter in de huid te krijgen, maken we bij Pour Tous gebruik van de Dual Electro Sonic technologie. Dit apparaat vermeerdert de opname van deze bestanddelen tot wel 4000% ten opzichte van een manuele massage. De Dual Electro Sonic technologie kent twee methoden: laagfrequente sonoforese en pulserende iontoforese. Bij iontoforese (tot 400%) kunnen relatief grote oppervlakken tegelijk worden aangepakt, zoals het gelaat of de nek. De sonoforese (tot 4000%) wordt gebruikt voor de kleinere oppervlakken, zoals de bovenlip en kraaienpootjes bij de ogen, littekenweefsel en pigmentatie. Het toestel is ideaal voor de behandeling van de gevoelige huid en de verouderde huid. Rimpeltjes, pigmentatie en oneffenheden zijn uitstekend te bestrijden.

Prijslijst | Environ Gezichtsbehandelingen
Behandeling Tijd Prijs
Environ korte behandeling 25 min. € 38,00
Deze Environ behandeling bestaat uit een reiniging met een intelligente huidpeeling, het aanbrengen van een Cool Peel*, een masker en een verzorgende dagcrème.
Environ behandeling 40 min. € 65,00
Deze Environ behandeling bestaat uit een reiniging met een intelligente huidpeeling, het aanbrengen van een Cool Peel*, het verwijderen van mee-eters, een masker en een verzorgende dag crème.
Environ Reinigende behandeling 70 min. € 90,00
Deze Environ behandeling bestaat uit een reiniging met een intelligente huidpeeling, het aanbrengen van een Cool Peel*, het verwijderen van mee-eters, het aanbrengen van een masker en een verzorgende dag crème. Deze behandeling wordt uitgevoerd inclusief de Dual Electro Sonic technologie**.
Environ basis behandeling 90 min. € 97,00
Deze Environ behandeling bestaat uit een reiniging met een intelligente huidpeeling, het aanbrengen van een Cool Peel*, het verwijderen van mee-eters, een massage, een masker en een verzorgende dag crème. Deze behandeling wordt uitgevoerd inclusief de Dual Electro Sonic technologie**.
Environ standaard behandeling 105 min. € 110,00
Deze Environ behandeling bestaat uit een rugmassage van ca. 10 minuten, een reiniging met een intelligente huidpeeling,het aanbrengen van een Cool Peel*, het verwijderen van mee-eters, een masker en een verzorgende dag crème. Deze behandeling wordt uitgevoerd inclusief de Dual Electro Sonic technologie**.
*Cool Peel
De Cool Peel technologie is een niet-invasieve, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huidstructuur te verfijnen, de huid te vernieuwen en te verhelderen. Een blijvend verschil in uw huid gebaseerd op wetenschap.
**Electro Sonic
De dual electro-sonic-technologie van Environ bestaat uit Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese. Gecombineerd met de huidverzorgingsproducten van Environ helpt deze technologie de huid te geven wat ze nodig heeft. Dat maakt echt een langdurig verschil voor uw huid.

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ik kom al jaren bij Pour Tous en vind het altijd heerlijk om er te zijn. Lekker in de buurt dus ideaal. Er heerst een fijne sfeer in de praktijk en de meiden zijn allen  

Lees meer
Marielle
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy

Bekijk alle beoordelingen

Menu