Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken
Marielle

19-03-2014

Utrecht - Environ
8 / 10

Ik kom al jaren bij Pour Tous en vind het altijd heerlijk om er te zijn. Lekker in de buurt dus ideaal. Er heerst een fijne sfeer in de praktijk en de meiden zijn allen aardig en klantvriendelijk. Voorheen kwam altijd voor decleor gezichtbehandelingen maar ik ben ongeveer vijf jaar geleden op advies overgestapt op Environ. Dat was wel even wennen omdat ik erg gehecht was aan de heerlijke producten van decleor. Maar om mijn huid mooi te houden had ik meer nodig vond Laura. Ik ben erg content met haar goede advies. Mijn huid is aanzienlijk verbeterd. Vooral de teint van mijn huid is egaler geworden. De gezichtsbehandeling van environ is heerlijk. Zeker in combinatie met de massage. Eens in de drie maanden boek ik de probe erbij voor rond mijn ogen. Dat is een echte opfrisser. Wat ik mooi vind aan de producten van Environ is dat ze dierproef vrij zijn en dat er alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt worden. Ik zou zeggen Pour Tous ga zo door!

Bekijk Environ
Menu