Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

ELOS ontharing

Pour Tous en ELOS ontharen

Ongeveer 7 jaar lang hebben wij bij Pour Tous de ELOS ingezet voor definitieve ontharing. We hadden met name voor ELOS gekozen om mensen met een lichte haarkleur te kunnen behandelen. De resultaten waren echter zeer wisselend. De belangrijkste reden hiervoor is dat er te weinig pigment in deze haren aanwezig is om deze effectief met IPL of ELOS te kunnen behandelen. Ook de combinatie met elektrische energie die wordt gebruikt met ELOS, is onvoldoende effectief gebleken voor blonde en grijze haren.

ELOS ontharen is pijnlijk

Net als IPL ontharing is ELOS ontharing daarbij een relatief pijnlijke methode om definitief te ontharen. Het principe is eenvoudig: Hoe meer effect je van de behandeling wilt, hoe meer energie je moet gebruiken per puls/ lichtflits en dus hoe meer de klant dit voelt in de vorm van pijnlijke prikkels.

Soprano ICE: Effectief, veilig en pijnloos

Omdat definitieve ontharing onze specialiteit is willen we voorop lopen als het gaat om het gebruik van innovatieve technieken die ingezet kunnen worden om ongewenste haargroei definitief tegen te gaan. Pour Tous onthaart daarom alleen nog met een diodelaser. De laser die wij gebruiken, is de opvolger van de succesvolle Soprano ICE: De Soprano ICE PLATINUM.

De Soprano ICE PLATINUM is geschikt voor alle huidtypen en de meest effectieve en veilige diodelaser die er momenteel is. Kijk op onze Soprano ICE PLATINUM pagina voor meer informatie.


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu