Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

DermaFrac

DermaFrac


De DermaFrac-behandeling

DermaFrac is onze nieuwe behandeling om huidveroudering tegen te gaan. Alweer een nieuwe behandeling tegen huidveroudering zult u denken?!
Wij hebben gekozen om de DermaFrac toe te voegen aan onze behandelingen omdat het de unieke kenmerken bevat van microdermabrasie, microneedling en het insluizen van werkstoffen in de huid. Het resultaat is een mooie, egale en frisse huid!

Hoe werkt het?

Het handstuk van DermaFrac wordt op uw huid geplaatst en er wordt vervolgens een vacuüm gecreëerd, waarmee uw huid iets omhoog wordt gezogen. Vervolgens wordt het handstuk over uw huid gerold, waarbij minuscule naaldjes (micro needling) in uw huid worden ingebracht. De microkanaaltjes die hiermee ontstaan, worden vervolgens gebruikt om het antiverouderingsserum in uw huid te sluizen.

Geschikt voor alle huidtypen

De DermaFrac is in principe geschikt voor alle huidtypen. Wij behandelen u niet als u actieve acne of eczeem-achtige klachten heeft. Als u hierover vragen heeft, dan staan wij u graag te woord om u te adviseren.

Is de DermaFrac een pijnlijke behandeling?

De behandeling zouden wij pijnloos willen noemen. Door de micronaaldjes en het zuigende effect van het vacuüm, voelt het alsof er zachtjes aan uw huid wordt getrokken.

Aantal behandelingen

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de staat van uw huid en het gewenste resultaat. Wij zullen u adviseren hierin. Gemiddeld zijn 3 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

De technische uitleg van de dermaFrac

Door het gebruik van vacuüm wordt de huid opgetrokken wat het mogelijk maakt dat de micronaaldjes de huid in de dermale epidermale verbinding bereiken. In dit gebied van de huid wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd die de huid verstevigt. Door de micronaaldjes worden kanaaltjes gevormd die de keratinocyten aanzetten tot de aanmaak van nieuwe cellen. Daarnaast maken de kanaaltjes het mogelijk om op efficiënte wijze het antiverouderingsserum in te sluizen; De huid wordt hiermee aangezet tot herstel en verjonging.

Ben ik toonbaar na de behandeling?

Met deze behandeling heeft u geen downtime. Uw huid is beter doorbloed dan vóór de behandeling; Het kan ogen alsof u licht gesport heeft.

Prijslijst | DermaFrac
Behandeling Tijd Prijs
DermaFrac behandeling 30 € 90,00
DermaFrac behandeling met hydrogel masker 45 € 110,00
DermaFrac tijdens behandeling € 70,00

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu