Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken
Bas

19-03-2014

Utrecht - Rug definitief ontharen
9 / 10

Ik kom al jaren bij Pour Tous voor het harsen van mijn rug en mijn nek. Gezellige en vriendelijke dames! Ik had echter ook een flinke baardgroei die steeds hoger leek te groeien. De dames van Pour Tous adviseerde mij om te kiezen voor definitieve ontharing. Een flinke investering maar op de lange termijn een goede oplossing werd verteld. Ik heb uiteindelijk gekozen voor laserontharing met Soprano ICE. Ik kreeg een mooie aanbieding dus de kosten waren te overzien. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben met het resultaat tot nu toe. Inmiddels ben ik 6 maal behandeld en het haar op mijn rug en schouders is echt drastisch minder geworden. Ook mijn baardgroei is weer in de juiste proporties teruggebracht. Ze hebben mijn baardgroeilijn heel nauwkeurig kunnen behandelen. Ik ben echt blij met het resultaat en raad het iedereen aan die twijfelt.

Bekijk Rug definitief ontharen
Menu