Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken
Sonja

21-03-2014

De Meern - Laserontharing
8 / 10

Ik werd een tijdje geleden door een vriendin van mij geattendeerd op definitieve ontharing met een laser bij Pour Tous in Utrecht. Een paar jaar geleden was ik al een keer behandeld met IPL in Vleuten maar dat vond ik echt te pijnlijk. Tijdens de intake kreeg ik al een erg goede indruk. Juliette vertelde mij veel over de behandeling en wat ik er van kon verwachten. Ik heb ook nog wat proefflitsen gehad omdat ik zeker wilde weten dat het pijnloos was. Ik moet zeggen dat het prima aanvoelde. Ik heb inmiddels 5 behandelingen gehad en ben ontzettend blij met het resultaat want de haartjes zijn zo goed als verdwenen. Ik zit er aan te denken oom ook andere delen van mijn lichaam te laten behandelen. Als je overweegt om je haar definitief te verwijderen zou ik Pour Tous zeker aanraden.
Ik ga tegenwoordig ook voor gezichtsbehandelingen bij Pour Tous. Omdat ik zelf in De Meern woon neem ik altijd bus 28 want die rijdt vanuit De Meern in een keer naar Utrecht en stopt praktisch voor de deur bij Pour Tous.
Groetjes Sonja

Bekijk Laserontharing
Menu