Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Definitief ontharen Utrecht

 

Al ruim 25 jaar ervaring in definitief ontharen

Wij waren de eerste praktijk in Utrecht die zich bezig hield met definitieve ontharing. De enorme ervaring die wij de afgelopen 25 jaar hebben opgedaan met alle huid- en haartypen stellen ons in staat om u een goed beeld te geven van het resultaat dat u kunt verwachten. Al onze laserbehandelingen worden uitgevoerd door of onder begeleiding van BIG geregistreerde Huidtherapeuten.

NIEUW in Utrecht: De Soprano ICE PLATINUM

Wij lopen graag voorop en willen onze klanten de best mogelijke behandeling aanbieden. Na onze introductie van de Soprano ICE in 2013, waarmee wij de eerste in de Benelux waren, hebben we weer een primeur en mogen wij in als eerste de nieuwste van Soprano introduceren: de Soprano ICE PLATINUM. Hiermee kunnen wij u nog veiliger, comfortabeler en effectiever behandelen!

Veilig definitief laser ontharen met de Soprano ICE PLATINUM

Bij technieken zoals IPL wordt gewerkt met een brede lichtbundel en is hiermee veel minder effectief dan de laser. Om dit te compenseren moet bij IPL met hoge energiepieken worden gewerkt die omliggend weefsel kan beschadigen en verbrandingen kunnen veroorzaken. Daar hoeft u bij de Soprano ICE Platinum, die wij gebruiken niet bang voor te zijn. De Soprano ICE Platinum is namelijk voorzien van de unieke SHR-techniek. Bij deze techniek worden de haartjes en haarzakjes geleidelijk verwarmd waardoor de behandeling comfortabel aanvoelt. Met de precisie van de diodelaser, de unieke SHR techniek en het extreem koelende handstuk zijn de Soprano ICE en de Soprano ICE Platinum de enige lasers in de wereld die zo goed als pijnloos, veilig en effectief kunnen ontharen.

ICE: Zeer geschikt voor de donkere huid

De Soprano ICE PLATINUM is uitermate geschikt voor de donkere of zongebruinde huid. Door de geleidelijke verwarming van de huid en het extreem koelende handstuk kunnen wij ook de donkere huid veilig en effectief behandelen.

Gratis intake

Voordat wij u kunnen behandelen vindt er altijd eerst een gratis intakegesprek plaats. Tijdens deze intake worden uw wensen besproken en wordt de behandeling doorgenomen. Een belangrijk onderdeel hierbij is de analyse van uw huid- en haargroei en eventuele contra-indicaties. Dit doen wij omdat wij eventuele risico’s willen vermijden en u veilig willen behandelen.

Vragen over laserontharing?

Om u vooraf nog beter te informeren hebben wij de meest gestelde vragen over definitieve ontharing van de afgelopen 25 jaar voor u op een rijtje gezet en beantwoord.

Tarieven

Wij doen niet mee met Grouponacties of andere bizarre kortingsacties. Bij ons krijgt u gewoon altijd goede en eerlijke prijzen.


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu