Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Couperose


Couperose: gesprongen adertjes

Couperose is een huidaandoening die te herkennen is aan de rode en paarse bloedvaatjes die op de neus en de wangen zijn te zien. Couperose komt regelmatig voor en verdwijnt niet vanzelf. Hoewel deze huidaandoening onschuldig is, besluiten veel mensen vanuit cosmetisch oogpunt de zichtbare adertjes te camoufleren. Er bestaat echter ook een behandeling om couperose te verwijderen.

IPL Couperose

Voor behandeling van couperose zetten we bij Pour Tous de Harmony IPL 540nm in. Met de IPL 540nm kunnen wij alle huidtypen behandelen.

De Couperose behandeling

De IPL 540nm brengt energie met een korte flits naar het te behandelen gebied. De rode bloedkleurstof (hemoglobine) die zich in de zichtbare bloedvaatjes bevindt, zet de energie om in warmte. Deze warmte beschadigt de eiwitstructuren in de vaatwandjes op een gecontroleerde wijze, waarna deze door het lichaam worden afgevoerd. De uiteinden van grotere aders worden gestold (gecoaguleerd). Ontsierende adertjes op het gezicht worden hiermee op eenvoudig en veilige wijze verwijderd.

Het resultaat

Na de behandeling vertoont het behandelde gebied wat roodheid, maar u bent goed toonbaar. Het proces dat in gang is gezet door de behandeling duurt echter zo’n anderhalve week. Dat betekent dat het resultaat van een behandeling pas na ongeveer anderhalve week zichtbaar is. Gemiddeld zijn ongeveer 3 tot 5 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Prijslijst | Behandeling Couperose
Behandeling IPL Prijs
Losse flits € 55,00
Neus € 75,00
Wangen € 139,00
Wangen en neus € 149,00
Gelaat € 225,00
Decolleté € 185,00

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu