Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Couperose


Couperose: gesprongen adertjes

Couperose is een huidaandoening die te herkennen is aan de rode en paarse bloedvaatjes die op de neus en de wangen zijn te zien. Couperose komt regelmatig voor en verdwijnt niet vanzelf. Hoewel deze huidaandoening onschuldig is besluiten veel mensen vanuit cosmetisch oogpunt de zichtbare adertjes te camoufleren. Er bestaat echter ook een behandeling om couperose te verwijderen.

ELOS: voor alle huidtypen

Voor behandeling van couperose zetten we bij Pour Tous de ELOS SR in. In tegenstelling tot couperose behandeling met een laser, kunnen wij met de ELOS SR alle huidtypen behandelen. De laser die voor dit soort behandelingen bij klinieken wordt ingezet is niet geschikt voor donkere huidtypen vanwege de hoeveelheid pigment die zich in de huid bevindt.

De Couperose behandeling

De ELOS SR die werkt met een combinatie van licht en radiofrequente energie die met een korte flits naar het te behandelen gebied wordt gestuurd. De rode bloedkleurstof (hemoglobine) die zich in de zichtbare bloedvaatjes bevindt, zet de energie om in warmte. Deze warmte beschadigt de eiwitstructuren in de vaatwandjes op een gecontroleerde wijze, waarna deze door het lichaam worden afgevoerd. De uiteinden van grotere aders worden gestold (gecoaguleerd). Ontsierende adertjes op het gezicht worden hiermee op eenvoudig en veilige wijze verwijderd.

Het resultaat

Na de behandeling vertoont het behandelde gebied wat roodheid maar u bent goed toonbaar. Het proces dat in gang is gezet door de behandeling duurt echter zo’n 2 weken. Dat betekent dat het resultaat van een behandeling pas na ongeveer 2 weken definitief is. Gemiddeld zijn ongeveer 3 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Prijslijst | Behandeling Couperose
Behandeling Minuten Prijs
1 flits ELOS SR 10 € 17,00
2 flitsen ELOS SR 10 € 20,00
3 flitsen ELOS SR 15 € 23,00
t/m 8 flitsen ELOS SR 15 € 25,00
t/m 12 flitsen ELOS SR 20 € 30,00
t/m 20 flitsen ELOS SR 20 € 35,00

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu