Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Clearlift Huidverjonging

 

Fractional laserbehandeling; zeer geschikt voor in de zomer

Deze laser facelift wordt uitgevoerd met een gefractioneerde Q-switched laser van Alma Lasers. Dit is een zogenaamde niet-ablatieve laser die de laserstraal gefractioneerd in uw huid brengt zonder de opperhuid te beschadigen. De behandeling is zeer geschikt voor de 30+ huid en kan het hele jaar door worden uitgevoerd; Dus ook in de zomer. Bij de ClearLift-behandeling blijft uw huid in tact en bent u direct na de behandeling toonbaar.

Aanmaak van nieuw collageen

De Clear Lift laser stuurt laserstraaltjes in de lederhuid; Dat is de laag onder de opperhuid. Door deze laserstraaltjes worden de fibroblasten in de lederhuid gestimuleerd die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen. Nieuw collageen betekent: huidvernieuwing en huidverstrakking. De behandelde huid krijgt hiermee een natuurlijke lift waarmee ook oneffenheden in de huid worden hersteld.

Wanneer zie ik resultaat?

Direct na de behandeling merkt u dat uw huid gloeit en warm aanvoelt. In de twee tot drie weken na de behandeling doen de fibroblasten hun werk. In deze periode wordt het resultaat zichtbaar: Een stevige gladde huid en een frisse en jonge uitstraling.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig ?

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van het door u gewenste resultaat en de staat waarin uw huid verkeert. Gemiddeld houden wij 3 tot 6 behandelingen aan. In sommige gevallen raden wij u aan om eerst een behandeling te doen met de Pixel Erbium laser. Dit zullen wij met u bespreken tijdens het gratis intake-gesprek.

Voor wie is de Clear Lift behandeling geschikt?

De ClearLift behandeling is met name geschikt voor de 30+ huid; Maar ook voor de oudere huid die in korte tijd een extra collageen boost nodig heeft. Met de Clearlift kunnen we ook donkere huidtypen veilig behandelen. De behandeling wordt vooral uitgevoerd op gebieden zoals het gezicht, de hals en het decolleté. Het mooie van de Clearlift behandeling is dat deze het hele jaar kan worden uitgevoerd; Zelfs in de zomer bij een zongebruinde huid.

Is de Clear Lift laserbehandeling veilig?

De Clear Lift laser van Alma Lasers heeft een FDA-keurmerk en voldoet hiermee aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid. Omdat de Clear Lift laser niet op pigment werkt, is de behandeling geschikt voor alle huidtypen en kan ook de donkere huid veilig behandeld worden.

Tarieven Clear Lift behandelingen

Wij doen niet mee aan Groupon acties of andere extreme acties waarbij het lijkt alsof er hoge kortingen worden gegeven. Wij gaan al 25 jaar voor kwaliteit en continuïteit en hanteren daarom standaard een scherpe en eerlijke prijs.


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu