Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Bruidsmake-Up

Maak uw trouwdag compleet

Op de mooiste dag van uw leven wilt u er zelf natuurlijk stralend uitzien. Een prachtige outfit en kapsel, waarbij een passende bruidsmake-up niet mag ontbreken.

De juiste bruidsmake-up die bij u past

Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt en een verzorgende bruidsmake-up draagt, die op die speciale dag bij u past. Pour Tous biedt de mogelijkheid om de make-up behandeling ruim van tevoren rustig te bespreken. Eerst wordt er op basis van persoonlijke wensen en advies, proefmake-up bij u aangebracht. De bruidsmake-up waarvoor u uiteindelijk kiest moet u zorgeloos de gehele dag kunnen dragen. Als extra bij dit arrangement krijgt u de lipstick van uw keuze mee.

Bruidsmake-up tips:
  • u kunt uw huid voorbereiden door alvast 1 of meerdere gezichtsbehandelingen te ondergaan;

  • bereid de huid thuis alvast voor met een crème en af en toe een masker; natuurlijk afgestemd op uw huid

  • Wij helpen u graag bij het vinden van de gezichtscrème die bij uw huid past.


Make-up voor de bruidegom

Wij verzorgen ook een behandelplan voor de bruidegom.


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu