Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Bovenlip definitief ontharen

bovenlip laseren

 
Iedereen heeft enige vorm van lichaamsbeharing, dus eigenlijk is het heel normaal. Het meeste lichaamshaar bestaat uit zachte donshaartjes en daardoor valt het bijna niet op. Toch zijn er een aantal factoren (hormoonhuishouding, leeftijd) die ervoor kunnen zorgen dat de haartjes donkerder en stugger zijn. Dit wordt vaak als ongewenst beschouwd. De bovenlip is bijvoorbeeld zo’n plek waar men (als vrouw zijnde althans) liever geen haar wil hebben. Heeft u hier ook last van? Dan kan bovenlip ontharing door middel van laseren een mooie oplossing zijn!

Doelgericht bovenlip laten laseren

Pour Tous biedt een vrijwel pijnloze laserbehandeling voor de bovenlip. Deze methode is geschikt voor alle huid- en haartypes. We maken gebruik van de zogeheten Soprano ICE Laser, welke ervoor zorgt dat alle haren tot aan de wortels effectief worden vernietigd. De temperatuur van de laser wordt nooit warmer dan 43 graden, hierdoor is de kans dat u huidbeschadiging oploopt te verwaarlozen. Na een aantal laserbehandelingen is uw bovenlip helemaal onthaard en hoeft u zich dus nooit meer te epileren, scheren of waxen!

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De laserimpuls wordt via het pigment naar het haarzakje geleid. De laser zorgt er vervolgens voor dat de haarwortels effectief worden verwijderd. Heeft u echter lichtblonde, witte, rode of grijze haartjes op de bovenlip? Dan zal de laser niet goed werken, omdat er in deze haarkleuren onvoldoende pigment zit. Verder moeten de haarzakjes op uw bovenlip intact zijn als u voor het eerst een laserbehandeling ondergaat. We vragen u daarom om minimaal zes weken voor de start van de laserbehandeling niet meer te waxen, epileren of harsen. Haartjes op de bovenlip scheren, trimmen of knippen mag echter wel. Daarnaast raden we af om uw huid bloot te stellen aan fel UV-licht of zonlicht (zowel buiten als onder de zonnebank) gedurende één tot vier weken vóór en ná de laserbehandeling. De precieze periode waarin uw huid niet blootgesteld mag worden aan zon- en UV-licht hangt af van de gebruikte lasermethode. Ook moet u tot 48 uur na de laserbehandeling warmtebronnen zoals een sauna vermijden.

Wat voor resultaat kan ik verwachten?

Laseren werkt zeer effectief om ongewenste haren op een veilige manier te verwijderen, als deze haren maar donker en dik genoeg zijn. U zult merken dat de haren na iedere behandeling steeds dunner en schaarser worden. Afhankelijk van uw huid en haardikte zijn er gemiddeld zes tot acht behandelingen nodig om een 80-85% haarvrij resultaat te krijgen. Houd er overigens rekening mee dat er tussen iedere behandeling zo’n zes tot acht weken zit.

Echter valt niet uit te sluiten dat er op uw lichaam – onder invloed van onder andere hormonen – in de loop der jaren weer nieuwe haren groeien. Mocht dit het geval zijn, dan heeft u een aantal extra behandelingen nodig om deze nieuwe haartjes te verwijderen.

Benieuwd geworden? Boek vrijblijvend een intake!

Benieuwd of laseren van de bovenlip ook iets voor u is? Boek dan vrijblijvend een intake. Tijdens dit gesprek krijgt u alle informatie uitgelegd en heeft u de kans om vragen te stellen. Daarnaast geven we ook een schatting hoeveel behandelingen u nodig zou moeten hebben. Maak snel een afspraak met een van onze laserspecialisten!


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu