Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Borsthaar definitief ontharen

 
Voor sommigen is overbeharing op de borst onwenselijk. Men gaat dan bijvoorbeeld waxen, harsen of epileren, maar deze methoden doen veel pijn en daarnaast is het resultaat helaas niet blijvend. Laseren is in dat geval een betere en permanente oplossing, want de haren die behandeld zijn, blijven dan ook definitief weg. Met de laser kunnen grotere oppervlakten tegelijk onder handen genomen worden, dus het werkt ook nog eens efficiënt!

Borsthaar definitief verwijderen met de Soprano ICE Laser

Voor de heren die geen zin meer hebben in pijnlijke en tijdrovende ontharingsmethoden bieden wij een behandeling met de Soprano ICE Laser. Bij deze methode worden de haarzakjes verhit, waardoor er geen haartje meer uit kan groeien en de haargroei stopt. De laser is geheel veilig en werkt zeer effectief, want ongewenste haren zullen na de behandeling vanzelf definitief uitvallen. Soms heeft u een aantal behandelingen nodig, maar uiteindelijk zullen de haren steeds minder en dunner worden. De groeicyclus van menselijk haar kent verschillende fases, dus is het belangrijk dat de laserbehandeling periodiek wordt herhaald om er zeker van te zijn dat alle haarzakjes worden gepakt. Sommige haarzakjes zijn tijdens de behandeling namelijk inactief, dus moet u op een later moment terugkomen wanneer deze weer actief zijn geworden. Meestal zit er zo’n acht tot tien weken tussen twee behandelingen in. Gemiddeld heeft u ongeveer zes tot acht behandelingen nodig om geheel vrij van borsthaar te zijn. Hoeveel behandelingen u precies nodig heeft, hangt af veel verschillende factoren en is per persoon verschillend.

Voor de behandeling

Voor de laserbehandeling van start gaat, dient u met een aantal zaken rekening te houden. Zo mag u minstens zes weken voor de behandeling uw borsthaar niet meer epileren, waxen of harsen. Scheren en trimmen mag echter weer wel, want deze ontharingsmethoden tasten de haarzakjes niet aan. Daarnaast wordt geadviseerd om minstens één tot vier weken voor én na de behandeling niet onder de zonnebank of in de zon te gaan liggen om pigmentverschuiving te voorkomen. Ook kunt u het beste warmtebronnen zoals sauna’s vermijden.

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is de huid niet gevoelig, al kan er wel roodheid en in sommige gevallen een lichte tijdelijke zwelling optreden. Dit is een normale en gewenste reactie en zal ongeveer een uur na de behandeling verminderen. De huid is wel iets kwetsbaarder dan u gewend bent, dus kijk uit met zonlicht, zonnebanken, sauna’s en te heet douchen en baden. Smeer uw huid tijdens de hele behandelperiode goed in met zonnebrandcrème. Na het laseren kunt u uw werkzaamheden zoals normaal weer hervatten.

Binnen drie weken na de laserbehandeling zullen de haren vanzelf uitvallen. Dit gebeurt vaak onopvallend, dus u heeft er weinig last van. Het lege haarzakje vult zich vanzelf weer met nieuw collageen.

Benieuwd geworden? Vrijblijvend intakegesprek!

Bent u benieuwd of laseren ook iets voor u is? Vraag dan een vrijblijvend intakegesprek aan, waarin u alle informatie krijgt en ook de ruimte heeft om vragen te stellen. We geven u ook meteen een inschatting van het benodigde aantal behandelingen. Maak snel een afspraak met één van onze huidspecialisten!


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu