Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Bloedblaasjes


Bloedblaasjes verwijderen

Een bloedblaasje is een kluwen van kleine oppervlakkige bloedvaatjes die zichtbaar worden als kleine rode bultjes op de huid. Deze kleine rode bultjes kunnen spontaan ontstaan vanaf ongeveer het 30 ste levensjaar en kunnen in het gezicht of hals als cosmetisch storend worden ervaren. Maar bloedblaasjes komen ook regelmatig voor op de borst of buik en kunnen op eenvoudige wijze verwijderd worden.

Diathermie en laser

Bij Pour Tous maken we gebruik van twee methoden om bloedblaasjes te verwijderen. Bij de behandeling van enkele bloedblaasjes zetten we diathermie in. Als er meerdere bloedblaasjes behandeld moeten worden zetten we de laser in omdat dit de behandelkosten relatief laag houdt.

Diathermie

Bij de diathermiemethode raken we de huid aan met een klein naaldje. Hierbij wordt er met een hoogfrequente wisselstroom warmte opgewekt waardoor het bloedblaasje verschrompelt. Het bloedblaasje zal na behandeling binnen 1 tot 2 weken door het lichaam zelf worden opgeruimd. De diathermie methode is voor alle huidtypen geschikt.

Laserbehandeling

DE laserbehandeling is vooral beschikt voor mensen met een meerder bloedblaasjes die verwijderd moeten worden.De Nd:YAG Long Pulse laser die wij gebruiken stuurt laserpulsen naar de oppervlakkige vaatjes die door de rode kleurstof van het bloed worden geabsorbeerd. De warmte die hierbij ontstaat zorgt ervoor dat bloedblaasjes verschrompelen. Het lichaam zal de behandelde bloedblaasjes op eigen kracht afvoeren. De laserbehandeling is hiermee een zeer effectieve en veilige methode.

Prijslijst | Behandeling Bloedblaasjes
Behandeling Minuten Prijs
Diathermie voor kleine gebieden 15 € 23,00
Laserbehandeling voor grote gebieden 15 € 70,00

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu