Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Bloedblaasjes


Bloedblaasjes verwijderen

Een bloedblaasje is een kluwen van kleine oppervlakkige bloedvaatjes die zichtbaar worden als kleine rode bultjes op de huid. Deze kleine rode bultjes kunnen spontaan ontstaan vanaf ongeveer het 30 ste levensjaar en kunnen in het gezicht of hals als cosmetisch storend worden ervaren. Maar bloedblaasjes komen ook regelmatig voor op de borst of buik en kunnen op eenvoudige wijze verwijderd worden.

Diathermie

Bij Pour Tous maken we gebruik van diathermie om bloedblaasjes te verwijderen. Bij de diathermiemethode raken we de huid aan met een klein naaldje. Hierbij wordt er met een hoogfrequente wisselstroom warmte opgewekt, waardoor het bloedblaasje verschrompelt. Het bloedblaasje zal na behandeling binnen 1 tot 2 weken door het lichaam zelf worden opgeruimd. De diathermie methode is voor alle huidtypen geschikt.


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu