Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Bio Skin Jetting


Rimpelcorrectie op een natuurlijke wijze!

Bio Skin Jetting is een biologische methode voor rimpelcorrectie. Alle rimpels in het gezicht kunnen worden behandeld. Deze methode voor rimpelcorrectie is gebaseerd op het regeneratievermogen van de huid. Dat betekent dat de huid wordt aangespoord zelf de rimpel op te vullen. Fijne rimpels verdwijnen en diepe rimpels worden zichtbaar minder.

De behandeling in het kort

Na het reinigen van het te behandelen gebied wordt een crème aangebracht die de huid minder gevoelig maakt. Met behulp van een speciaal naaldje wordt de rimpel met speciale bewegingen als het ware losgemaakt. De huid onder de rimpel wordt hiermee gestimuleerd om nieuw bindweefsel met collagene vezels aan te maken. Door dit proces ontstaat “een kussentje” dat de rimpel omhoog duwt. Na de behandeling ziet u dat de behandelde rimpel een fijn rood streepje is. Binnen enkele dagen verdwijnt dit volledig maar kan daarnaast uitstekend gecamoufleerd worden zodat u direct na de behandeling toonbaar bent.

Littekens bij de donkere huid

Omdat onze pixellaser niet gebruikt kan worden bij een donkere huid, zetten we bio skin jetting ook in bij het verminderen of verwijderen van littekens bij mensen met een donkere huid. De behandeling gaat eigenlijk op een zelfde wijze als bij de behandeling van rimpels.

Het resultaat

Het resultaat van Bio Skin Jetting is direct zichtbaar en is langdurig. Hoe lang het resultaat precies blijft is sterk afhankelijk van erfelijkheid, uw leefgewoontes en de wijze waarop u uw huid verzorgt. De behandeling kan worden herhaald met tussenpozen van twee weken. Na de eerste behandeling is er al duidelijk resultaat, echter voor een langdurig resultaat adviseren wij voor diepere rimpels een kuur van 5 behandelingen.

De voordelen van Bio Skin Jetting rimpelcorrectie:
  • geen inspuiting of operatie;

  • geen lichaamsvreemde stoffen;

  • niet vervelend om te ondergaan;

  • snel zichtbaar resultaat;

  • langdurig resultaat;

  • u hoeft geen vrij te nemen;

  • u blijft ’toonbaar’;

  • betaalbare rimpelcorrectie.

Prijslijst | Bio Skin Jetting
Behandeling Minuten Prijs
Voorhoofdfrons 15 € 55,00
Neus-lippenlijn 15 € 60,00
Ogen 30 € 110,00
Mond 30 € 110,00

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu