Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Bikinilijn definitief ontharen

Definitief of tijdelijk ontharen van de bikinilijn

Wist u dat ongeveer 80% van de vrouwen last heeft van ongewenste haargroei? Bijna 70% noemt de schaamstreek en de liezen als gebied dat zij het liefst (gedeeltelijk) haarvrij zouden willen hebben. Met name ingegroeide haartjes, huidirritaties en rode bultjes in de schaamstreek na het scheren worden als reden genoemd.

Wilt u tijdelijk haarvrij zijn? Dan kunt u bij ons terecht om uw bikinilijn te laten harsen. Onze hars bevat hoogwaardige bijenwas; dus ook geschikt voor de gevoelige huid. Maar wat als u nooit meer wilt scheren of harsen? Ook dan heeft Pour Tous de oplossing. Voor een permanente oplossing kunnen wij uw bikinilijn of schaamstreek behandelen met onze Soprano ICE PLATINUM diodelaser.

Hoe gaat deze behandeling in zijn werk?

Definitieve ontharing van de bikinilijn of schaamstreek doen wij met behulp van de Soprano ICE PLATINUM laser. Dit is de meest geavanceerde diodelaser die er momenteel in de markt is. De haarworteltjes in het te behandelen gebied worden vernietigd door middel van lichtflitsen. Via het pigment komt deze lichtflits bij de haarwortel. Door de warmte die vrijkomt wordt de haarwortel vernietigd. Het haartje zal nooit meer terugkomen. De Soprano ICE is de eerste diodelaser die extreem kan koelen en de behandeling veilig, effectief en zeer comfortabel maakt.

Meerdere behandelingen

Omdat haren groeien in groeifasen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Één tot twee maanden na de behandeling gaan de haren uit de ‘slaapfase’ groeien. Wanneer de behandeling níet herhaald zou worden, zouden er nog steeds haartjes blijven groeien. Een schaamstreek definitief ontharen gebeurt in 5 tot 8 behandelingen.

BIG geregistreerde huidtherapeut

Een bikinilijn laseren wordt bij Pour Tous uitgevoerd door of onder begeleiding van huidtherapeuten met een BIG registratie. Wij voldoen hiermee aan de nieuwe wet die minister Bruins door wil voeren.

Pour Tous; de eerste in Utrecht

Pour Tous was een van de eersten in Nederland die zich bezig hield met definitieve ontharing en heeft bijna 20 jaar ervaring op dit gebied. Tienduizenden mensen zijn de afgelopen jaren succesvol behandeld bij Pour Tous. Bij ons bent u in goede handen!
Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een gratis intakegesprek.

Prijslijst | Bikinilijn definitief ontharen
Behandeling Prijs
Bikinilijn (sliprand tot liezen) € 79,00
Bikinilijn (sliprand tot liezen) – pakket 6x € 450,00
Bikinilijn (stringlijn tot liezen) € 89,00
Bikinilijn (stringlijn tot liezen) – pakket 6x € 505,00
Billen € 90,00
Gehele schaamstreek € 99,00
Vraag naar onze pakketkortingen voor andere combinaties!!

Wat onze klanten vinden
9 / 10

Het is er altijd heel schoon en het ziet er allemaal fris en prettig uit. Dat is natuurlijk extra fijn, omdat het gaat om een beautysalon. Ook hebben de werkneemsters veel verstand. Ik heb twee  

Lees meer
Merel
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy

Bekijk alle beoordelingen

Menu