Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Bikinilijn definitief ontharen

 

Bikinilijn laseren en definitief ontharen

Wist u dat ongeveer 80% van de vrouwen last heeft van ongewenste haargroei? Bijna 70% noemt de schaamstreek en de liezen als gebied dat zij het liefst (gedeeltelijk) haarvrij zouden willen hebben. Met name ingegroeide haartjes, huidirritaties en rode bultjes in de schaamstreek na het scheren worden als reden genoemd.
Wilt u tijdelijk haarvrij zijn? Dan kunt u bij ons terecht om uw bikinilijn te laten harsen. Onze hars bevat hoogwaardige bijenwas; dus ook geschikt voor de gevoelige huid. Maar wat als u nooit meer wilt scheren of harsen? Ook dan heeft Pour Tous de oplossing. Voor een permanente oplossing kunnen wij uw bikinilijn of schaamstreek behandelen met onze Soprano ICE PLATINUM.

Hoe gaat deze behandeling in zijn werk?

Definitieve ontharing van de bikinilijn of schaamstreek doen wij met behulp van de Soprano ICE PLATINUM laser. In het te behandelen gebied worden de haarworteltjes door middel van lichtflitsen langzaam opgewarmd. De laserpulsjes worden door het aanwezige pigment naar de haarwortel geleid waardoor de haarwortel wordt vernietigd door de warmte die vrijkomt. De haartjes die op deze wijze worden behandeld komen niet meer terug. De laser die wij gebruiken is uniek omdat deze extreem kan koelen en behandeling hiermee veilig, effectief en zeer comfortabel maakt.

Voor de behandeling

U moet ten minste zes weken van tevoren stoppen met epileren en harsen van de bikinilijn. Scheren mag in deze periode echter weer wel. Ook scheert u de oksels 24 tot 48 uur voor aanvang van de afspraak. Verder raden we aan om vier weken voor de laserbehandeling blootstelling aan de zon en zonnebank te vermijden. De zon kan namelijk de effectiviteit van de laser verminderen en de kans op complicaties vergroten.

Voor de behandeling krijgt u tijdens de intake meer informatie over de behandeling zelf, zodat u een beter beeld krijgt over wat u kunt verwachten.

Na de laserbehandeling

Na de laserbehandeling is de huid vaak één tot enkele uren en in sommige gevallen de hele dag nog gevoelig en rood. De haartjes zullen in de meeste gevallen binnen één tot drie weken na de behandeling grotendeels uitvallen.

Ook is het van belang dat u de bikinilijn gedurende vier weken na de behandeling uit de zon houdt om pigmentatie of andere veranderingen aan de huid te voorkomen. Stel het behandelde gebied tenminste 48 uur niet bloot aan warmtebronnen (sauna’s e.d.) en aan water met chloor (zwembad).

Al ruim 20 jaar ervaring

Als een van de eersten in Nederland hield Pour Tous zich bezig met definitieve ontharing. Tienduizenden mensen hebben wij inmiddels succesvol behandeld. Wij kunnen u daarom als geen ander aangeven wat u wel en niet kunt verwachten van de behandeling. Bij ons bent u in goede handen!

BIG geregistreerde huidtherapeut

Een bikinilijn laseren wordt bij Pour Tous uitgevoerd door of onder begeleiding van huidtherapeuten met een BIG registratie.

Intakegesprek

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het intakegesprek analyseren wij uw haargroei en uw huid om u goed te kunnen adviseren. We nemen de contra-indicaties voor de laserbehandeling door en bespreken al uw vragen en wensen.


Wat onze klanten vinden
9 / 10

Het is er altijd heel schoon en het ziet er allemaal fris en prettig uit. Dat is natuurlijk extra fijn, omdat het gaat om een beautysalon. Ook hebben de werkneemsters veel verstand. Ik heb twee  

Lees meer
Merel
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy

Bekijk alle beoordelingen

Menu