Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Beenvaatjes verwijderen


Weg met die ontsierende adertjes op uw benen

Met de nieuwste Nd:YAG Long Pulse laser van Alma Lasers verwijderen wij de beenvaatjes op een comfortabele, veilige en effectieve wijze! Door de uitstekende koeling van deze laser, voelt de behandeling comfortabel en wordt de omringende huid effectief beschermd.

Hoe werkt de behandeling van beenvaatjes?

De beenvaatjes, ook wel berkentakjes of varices genoemd, komen in verschillende kleuren voor: rood, blauw en paars. Met onze Nd:YAG Long Pulse laser sturen wij laserpulsen naar de vaatjes die door de rode bloed kleurstof worden geabsorbeerd. Door de warmte die ontstaat worden de ontsierende adertjes heel gericht aangepakt en vallen ter plekke uiteen in hele kleine deeltjes. Het lichaam gaat vervolgens aan het werk om deze deeltjes op eigen kracht af te voeren; Een uiterst veilige en bewezen effectieve methode.

Hoe vaak moet ik behandeld worden?

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van het resultaat dat u wenst. Vaak zijn de adertjes al na 2 of 3 behandelingen weg of sterk vervaagd. Wij hanteren een gemiddelde van 3 behandelingen om uw adertjes te verwijderen.
Omdat het lichaam ongeveer 4 weken nodig heeft om de behandelde adertjes af te voeren, wordt een eventueel volgende behandeling na 4 weken uitgevoerd.

Beenvaatjes verwijderen voor iedereen?

De behandeling is in principe geschikt voor alle huidtypen en alle oppervlakkige ontsierende beenvaatjes. Ook de kleine dunnen adertjes kunnen uitstekend behandeld worden.
Wij kunnen u niet behandelen als u zongebruind bent. Daarom raden we aan om vier weken voor de laserbehandeling blootstelling aan de zon en zonnebank te
vermijden. Overige contra indicaties zoals medicijngebruik worden tijdens het intakegesprek met u behandeld.

Intakegesprek

Voordat wij met de behandeling starten vindt er altijd eerst een kosteloos intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt het te behandelen gebied geanalyseerd en worden de contra indicaties persoonlijk met u besproken. Vervolgens wordt de behandeling toegelicht en wordt u verteld welk resultaat u kunt verwachten. Onze laserspecialist geeft u uiteraard alle gelegenheid vragen te stellen.

Prijslijst | Behandeling Beenvaatjes
Behandeling Minuten Prijs
Gebied klein 30 € 189,00
Gebied middel 45 € 269,00
Gebied groot 60 € 369,00

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu