Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Beauty Angel

Kijk hier voor een mooie actie op de Beauty Angel behandeling tot einde van dit jaar!
 

De Beauty Angel : Lichttherapie tegen houdveroudering

Lichttherapie: Een ontspannen behandeling
Huidveroudering is een proces dat we niet tegen kunnen gaan. We hebben bij Pour Tous in Utrecht echter verschillende methoden om de huidveroudering te vertragen. Een van deze methoden is lichttherapie met behulp van de Beauty Angel ELT lamp. Een heel fijne behandeling die naast mooie resultaten ook nog heerlijk en aanvoelt en voor ontspanning zorgt

Huidveroudering

Huidveroudering is een natuurlijk proces dat start tussen je 20e en 25e jaar. Er zijn verschillende factoren die het verouderingsproces kunnen versnellen, zoals te veel zon, roken, stress en bijvoorbeeld slechte voeding.
Bij huidveroudering verliest de huid aan elasticiteit en hydratie met als gevolg dat uw huid langzaamaan haar frisse uitstraling verliest.

Collageen aanmaak

De lichttherapie die we bij Pour Tous toepassen in de behandelingen, maakt gebruik van Energized Light Technology; ofwel ELT. De werking van de Beauty Angel ELT zit ‘m in de aanmaak van collageen. Met ELT wordt de collageenproductie bevorderd, waarmee uw huid een gezonde frisse uitstraling krijgt.

Geen gewoon licht

De Beauty Angel ELT-lampen geven “rood licht” van een specifieke golflengte; 633 nanometer om precies te zijn, die haar werking al jaren geleden heeft bewezen in de geneeskunde en nu ook kan worden toegepast in onze praktijk. Het rode licht bevordert de aanmaak van collageen, bevordert de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. In combinatie met de voor uw huid geschikte producten een uiterst effectieve combinatie!

De behandeling

Een Beauty Angel behandeling duurt ca.30 minuten. We starten de behandeling met het reinigen van de huid en gebruiken een lichte scrub. Nadat uw huid is gereinigd laten we het licht het werk doen. U zult ongeveer 15 minuten genieten van de rustgevende en huidverbeterende lichtbehandeling. Na de lichtbehandeling brengen wij een dagcreme aan die past bij uw huid.

Het beste resultaat?

Een gezonde huid begint bij een gezonde levensstijl. De Beauty Angel ELT kan hieraan een prima bijdrage leveren.
Als u, naast ontspanning, echt gaat voor huidverbetering dan zijn 8-12 behandelingen normaliter nodig om het gewenste effect te behalen. Het is dan belangrijk dat u 1 a 2 maal per week deze behandeling ondergaat.
Als u al regelmatig bij Pour Tous komt voor gezichtsbehandelingen, dan raden wij aan de lichtbehandeling 1 a 2 maal per maand als ondersteuning bij ons te boeken.

Voor iedereen geschikt?

Deze lichtbehandeling is helaas niet voor iedereen geschikt. Hierbij moet u denken aan zwangere vrouwen, mensen met een lage bloeddruk, mensen met epilepsie en mensen die medicatie (zoals antibiotica) gebruiken die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken. Twijfelt u of deze behandeling geschikt is voor u? Neemt u dan contact met ons op.

Prijslijst | Beauty Angel | Lichttherapie
Behandeling Minuten Prijs
Beauty Angel behandeling 30 € 49,50
Beauty Angel pakket 10 behandelingen 30 € 460,00
Beauty Angel + kruidenpeeling 60 € 105,00
Beauty Angel + kruidenpeeling pakket 3 behandelingen 60 € 299,00
Beauty Angel + bindweefselmassage 45 € 78,00
Beauty Angel + bindweefselmassage pakket 3 behandelingen 45 € 199,00
Beauty Angel behandeling als aanvulling op een gezichtsbehandeling € 25,00
Beauty Angel behandeling met vlies als aanvulling op een gezichtsbehandeling € 32,50

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu