Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Armhaar definitief ontharen

 
Wilt u tijdelijk haarvrije armen? Dan kunt u bij Pour Tous terecht om uw armen te laten harsen of waxen. De hars die wij gebruiken bevat bijenwas en is zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid; dus geen huidirritaties.
Wilt u definitief af van uw armhaar? Ook dan heeft Pour Tous de oplossing! Voor een definitieve oplossing behandelen wij uw oksels met onze Soprano ICE diodelaser.

Voor de behandeling

U moet ten minste 6 tot 8 weken van tevoren stoppen met epileren en harsen van de armen. Scheren mag in deze periode echter weer wel. Ook scheert u de armen 24 tot 48 uur voor aanvang van de afspraak. Verder raden we aan om vier weken voor de laserbehandeling blootstelling aan de zon en zonnebank te vermijden. De zon kan namelijk de effectiviteit van de laser verminderen en de kans op complicaties vergroten. Voor de behandeling krijgt u tijdens de intake meer informatie over de behandeling zelf, zodat u een beter beeld krijgt over wat u kunt verwachten.

Hoe werkt de behandeling?

In het te behandelen gebied worden de haarworteltjes door middel van lichtflitsen langzaam opgewarmd. De laserpulsjes worden door het aanwezige pigment naar de haarwortel geleid, waardoor de haarwortel wordt vernietigd door de warmte die vrijkomt. De haartjes die op deze wijze worden behandeld komen niet meer terug. De laser die wij gebruiken is uniek, omdat deze extreem kan koelen en behandeling hiermee veilig, effectief en zeer comfortabel maakt.

Na de laserbehandeling

Na de laserbehandeling is de huid vaak één tot enkele uren en in sommige gevallen de hele dag nog gevoelig en rood. De haartjes zullen in de meeste gevallen binnen één tot drie weken na de behandeling grotendeels uitvallen.
Ook is het van belang dat u de armen gedurende vier weken na de behandeling uit de zon houdt om pigmentatie of andere veranderingen aan de huid te voorkomen. Stel het behandelde gebied tenminste 48 uur niet bloot aan warmtebronnen (sauna’s e.d.) en aan water met chloor (zwembad).

Het resultaat

Na iedere behandeling merkt u dat er steeds minder haren terug komen. Ook worden de haren steeds dunner. Het resultaat aan het einde van het behandeltraject is een gladde huid. Alhoewel de meeste haren ook echt niet meer terug zullen groeien, kan het zo zijn dat enkele haarzakjes in de toekomst opnieuw geactiveerd worden. Mogelijke oorzaken hiervan zijn hormonen of medicijngebruik en dit staat dus los van de laserbehandeling. U kunt er dan eventueel voor kiezen om een aantal nieuwe behandelingen te ondergaan.

Aantal benodigde behandelingen

Haren groeien in een cyclus en ontwikkelen zich in drie fases: groeifase, overgangsfase en rustfase. De haren reageren in de groeifase het beste op een laserbehandeling, want dan bevatten ze veel pigment en zitten ze diep in het haarzakje. Niet alle haren zitten echter tegelijkertijd in dezelfde fase. Daarom heeft u verschillende behandelingen nodig, zodat alle haartjes uiteindelijk aan de beurt komen in de groeifase en effectief aangepakt kunnen worden. Gemiddeld duurt dit ongeveer zes behandelingen en tussen iedere behandeling zit idealiter acht weken. De laatste behandelingen kunnen tussen de negen tot twaalf weken plaatsvinden.

Afspraak maken

Voorafgaand het behandeltraject krijgt u een intakegesprek waar u vragen kunt stellen en uw wensen kunt bespreken. Dit intakegesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

De huidspecialist bekijkt uw huid en stelt een aantal vragen over uw algemene gezondheid. Aan de hand van deze informatie wordt er een persoonlijk behandelplan opgezet en daar krijgt u uiteraard ook een prijsindicatie bij. We nemen ons werk erg serieus en helpen u graag met onze effectieve behandelmethoden. Daarom steken we veel tijd en energie in een eerlijk en goed advies.


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu